שאלה חשובה חשובה!!

יואב ח

New member
שאלה חשובה חשובה!!

אני מתכנן טיול עם חבר'ה לפני הצבא והכל כבר בעיקרון מאורגן חוץ מהחבר'ה... שניים מהם מודאגים משינה בקמפינג בטורקיה. אני מבקש רק ממקורות יודעי דבר שיגידו לי, בבקשה, האם בטיחותי לישון במחנות כאלה? מה סוגי האוכלוסיה שם? יש הרבה גנבות (ותתחשבו בעובדה שאנחנו עם רכב וכל הציוד נעול בתוכו)? מה אתם אומרים? ואם אנחנו כבר בזה אז כל אחד שיש לו המלצה למחנה כלשהו או מקום לינה דומה בערים בין אנטליה ובודרום לאורך החוץ, אני אשמח לשמוע... תודה יואב

syair

New member
לא עשיתי קמפינג בטורקיה

אבל יש לי שאלה. איך חברה לפני צבא יכולים לשכור אותו? נראה לי שאם תשנו בקמפינג מאורגן אין בעייה של גנבות.

תשובה לשאלה חשובה חשובה

בתור חובב טורקיה מושבע, נראה שעל פניו לא צריכה להיות בעיה עם זה. טורקיה מדינה בטוחה מאוד לכל אורכה - לא שמעתי בכל הטיולים שלי על גניבה אחת. העבירה הכי בזויה בטורקיה נחשבת גניבה ומי שרואה גנב וצועק - המקומיים מסוגלים לעשות עליו עליהום רציני. לגבי קמפינג - באמת אין לי מושג. המלצה אחת לאורך החוף הדרום מערבי - אתר שנראה OLYMPUS, כ-70 ק"מ מערבית לאנטליה. אווירה רגועה, הרבה תיירים מכל העולם, חופי ים כחולים נחמדים, קצת עתיקות. בקיץ חם מאוד ! תעשה חיים.

ORIKA

New member
אז ככה...

אני טיילתי בתורכיה או ליתר דיוק באנטליה. אך לא ישנתי בחוץ בקמפינג. התורכים מאוד מאוד נחמדים אבל בינהם הרבה גנבים. אני לא חושבת שהם עד כדי כך מתוחכמים אז אם הציוד נעול במכונית אני לא חושבת שיש לך ממה לחשוש. בקשר למקומות לינה אני לא מכירה אך אם תרצה מקומות תיירותים ונחמדים לבלות באנטליה אשמח לעזור לך. יום טוב וחג שמח

syair

New member
גנבים

את מדברת על גנבים במחיר או גנבים גנבים?

Nadav 7

New member
תחזור לפורום טיולים בחו"ל

השארתי לך מידע דיי נרחב בנושא. אגב, אף פעם לא כייסו מישהו מקבוצות שלי בחוף הים הדרומי (רק באיסתנבול). נדב

Nadav 7

New member
מקומות לינה

אולימפוס באמת נחמד (מלון על עצים). וגם במקום שנקרא קקובה - כפר דייגים זרוק. נדב

karakush

New member
קמפינגים בתורכיה

מכל האנשים שפגשתי בתורכיה רק אחד ידע לספר על נסיון גניבה - וגם זה היה מהחדר במלון. בעקרון אין שום בעיה בקמפניגים. כמה שיצא לי להיות בהם: מוראט קמפינג, ליד האיסחאק פאשה סראי שליד דואוביאזיט - מקום נחמד, עם הרבה חברה אירופאים בדרכם מ/למזרח (זה הקמפינג האחרון לפני המעבר גבול לאיראן). הבעייה היחידה, המקום קצת לא נגיש, אבל הבעלבית ישמח לסדר לכם איזה בן-דוד נהג מונית. המקלחות לפני שנתיים היו קצת ספרטניות. באמצע האיחלארה יש קמפינג אחד נחמד. יש רק מקלחת אחת, אז צפו תור אם יש עוד אנשים בנחל. קפדוקיה - יש שני קמפינגים אחד ליד השני בgoreme - הימני והנמוך יותר מאד נחמד. ברוב הקמפינגים רוב האוכלוסיה היא של מטיילים אירופאים. באולימפוס פגשתי גם הרבה ישראלים ותורכיםפ בחופשה. אגב, המקום אכן ממולץ.

למעלה