שאלה חשובה חשובה
!! דחוף!!

שאלה חשובה חשובה../images/Emo58.gif!! דחוף!!

אז קודם כל, היי כולם:] אני חדשה פה ואני מתה על בנות גילמור. הבעיה היא שאני דתייה, והשידורים של בנות גילמור היו מתישהו בשבת ככה שהפסדתי המון פרקים חשובים. כרגע אני רואה את השידורים בערוץ הולמרק ב17:30... לפני כמה זמן חברה שלי אמרה לי שרורי שכבה עם דין (WTF?! הם לא נפרדו?! דין לא נשוי!?) ושהיא ולורליי ניהלו שיחה ממש מוזרה בקטע הזה ולור כעסה על רורי שהיא לא אמרה לה על זה כלום. אני יודעת שאני יכולה לחפש בפורום והכל, וניסיתי את זה. הקטע שאני גם מוצאת דברים שאני עדיין לא רוצה לראות או שאני פשוט לא מבינה אותם. הבקשה שלי היא: אם למישהי/ו יכול/ה לספר לי על כל מה שהיה שם בפירוט (!!!!) או אפילו לתת קישור לפרק/ים (בבקשה!!!) זה יהיה ממש ממש נחמד...!! תודה רבה וחג שמייח:]

lir972

New member
תראי....

זה ארוך, ודי מתיש לכתוב כל כך הרבה, הצעתי אלייך - פשוט תחכי ותראי את זה בשידורים החוזרים בהולמרק. זאת ההצעה הטובה ביותר שאוכל לתת לך, מאחר ואין כמו לראות את זה. אל תסתפקי בהסברים של אחרים. וחוץ מזה, אסור לדבר בפורומים על העברות כאלו ואחרות של פרקים, וגם לא על הורדות. חג שמח!!

o0Invisible0o

New member
פשוט תראי בהולמרק..

באמת, הם עכשיו מסיימים עונה שלישית ואז מתחילים רביעית [שזאת העונה שבסופה יש את הקטע עם רורי ודין..] אז ככה תביני הכל..אח"כ ישדרו את החמישית והשישית- אני לא רואה סיבה שלא ישדרו. וככה לא סתם נהרוס לך..את גם ככה עוקבת עכשיו ומשלימה..אין סיבה שנכתוב כאן תיאור של עונה שלמה..אפילו תיאור של פרק אחד זה ארוך..

למעלה