שאלה חשובה, ושקסי

שאלה חשובה, ושקסי

שמעתי שמועה שהחליטו לבטל את המחנות קיץ, ויהיו מסעות ל-ז´ ח´. (אומנם שמעתי את זה מהמד"בית שלי, אבל היא משום מה אף פעם לא אהבה יותר מדי את המחנות של התנועה, אז לכו תדעו, אולי זה מה שהיא רצתה להבין). ועדי, כפי שבטח שמת לב לא באתי להשתלמות, ניפגש בהזדמנות אחרת, אולי מתי שהוא אני אגיע לבקר בביה"ס (איזה כיף להגיד את 2 המילים האלו ביחד, "לבקר", ו" בי"ס "). ודרך אגב, היפים והאמיצים זה מטומטם, אז אני אלך לראות את זה.

למה?

למה שיבטלו מחנות קיץ?
אם מישהו יודע על זה משהו... תודיעו בבקשה...

לא ביטלו...

פשוט את המחנה של ד-ה לא יעשו ארציים בגלל שלא נירשמים הרבה או משהו כזה ולגבי המחנה של ו-ז אני חושב (לא בטוח) שמשאירים את זה אותו דבר...

hadasbaril

New member
סדר!!!אולי...

בסמינר יב יחקרנו את חפר בנוגע לכסף. והוא אמר שמחנות אזוריים זולים יותר מארציים. זו בטח הסיבה. ואני בהחלט בעד זה לאור העובדה שיש המון מדריכים ולד ה לא ממש אכפת משאר העולם,בכלליות. מסעות ז -סבבה!

kedeman

New member
המממ.. אני לא בטוח שאפשר לקחת את

השנתיים האחרונות כמדגם מייצג לכמות חניכים שיוצאים למחנות בשנתיים האלה הורים מאוד פחדו על להוציא את הילדים שלהם ולכן ישראלי היה במחזור אחד במקום שניים בני ישראל גם ככה היה בכמות כזאת ולא נראה לי שיהיה כייף לעשות מסעות ל-ז כי זה עושה את ח/ט מיוחדים הרבה יותר מה שכן אני בעד להשקיע במסעות ל-י-יא-יב!

שקסי

New member
עומרי!

קוסובר היה ... אבל לא יודעת מה זה קשור... ומה בקשר למחנות?? מה נדין אמרה?

שקסי

New member
אה ועוד משהו...

היה ממש ממש ממש לא ממש נחמד...לא למדתי כלום וזה סתם היה להאכיל אותנו לראות סרט לצעוק על ערסים מאלישמע ונווה ימין וללכת הבייתה...

שקסי

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

מה כבר יכול להיות? חשבתי יהיה טוב כזה כי זה בכל זאת מדריכים ולא סתם אנשים כנראה שטעיתי והם לא למדו בערך כלום בקורסים/קורס שהם עברו... מה לעשות יש כאלה ויש כאלה- למרות שמצאתי כמה מדריכים מעולים שלמדו והפנימו הרבה מאוד! וזה נחמד כזה לדעת שיש עוד כמה מדריכים מעולים שימשיכו את השושלת...

מה לעשות, ככה זה נראה

בהרבה מושבים אין שום סינון לגבי מי ידריך ומי לא (בסירקין כמעט ואין, וגם מי שלא יוצא לקורס מד"צים יכול להדריך - לא הבנתי למה ואיך, אבל מסתבר שכן). חוץ מזה שהרבה אנשים יוצאים למד"צים בשביל הקורס ולא ההדרכה, ומוכנים להדריך שנה שלמה בשביל לצאת לקורס (חוץ מזה שמה כבר יכולים לעשות להם, ואי אפשר להכריח אותם להדריך באופן רציני). כן וזה תמיד נחמד לדעת שיש גם כמה מדריכים רציניים בתנועה ואפילו במועצה. דרך אגב (אם תיכנסי ל"מה בראש", יש טור שכתץבתי לפני איזה שנה, שנקרא "התנועה לאן?", תקראי אותו, ומה שכתוב שם, תואם פחות או יותר את עמדותי גם היום. והערה אחרונה, את התגובה הקודמת, שכתבתי שאני לא מופתע, זה היה על זה שקוסובר בא, ולא על זה שהיה מסריח (למרות שגם זה לא כ"כ מפתיע). |אבוקדו|

למעלה