שאלה חשובה ודחופה!

RossandRachel

New member
שאלה חשובה ודחופה!

נממ יש הופעה לאביטל לבני וכרטיס עולה 20 ש"ח, לי יש אתר שמוקדש לה, עכשיו השאלה שלי היא אם אני עושה מבצע שמי שעונה על טריוויה נכון או משהו כזה מקבל זוג כרטיסים חינם- הייתם משתתפים וא שזה נראה לכם חסר טעם לעשות מבצע בשביל 40 ש"ח ועדיף כבר לקנות כרטיס??

NiKi†a

New member
נראה לי חסר טעם ללכת להופעה שלה.

מי שמע עליה בכלל?

ל א ק י

New member
אמ

לפי השרשור הזה, לא הרבה
אבל אמ לא תמיד צריכים ללכת להופעות של אנשים שכולם מכירים, אפשר גם ללכת להופעות של אנשים שעוד לא הכירו

NiKi†a

New member
אני לא אבזבז 40 ש"ח

על זמרת שאני לא מכירה. ושעוד אף אחד לא שמע עליה. ושת'אמת... נשמעת לי די מעפנה

Koala Girl

New member
אממ לפי השם שלה היא

נשמעת מעפנה?
ולמה את צריכה ללכת רק למה ש"כולם" הולכים? סורי אם זה נשמע לך תקיפה או משו פשוט לא צריך להיות כאלה שטחיים

NiKi†a

New member
ללא נושא

1. כן 2. מה זה קשור? איפה כתבתי שאני הולכת רק למה 'שכולם הולכים?' פשוט בד"כ הולכים להופעות של זמרים\זמרות קצת יותר מוכרים ושליותר מ-2 אנשים יש דעה עליהם. ואת לא מכירה אותי, אז אל תקראי לי שטחית.

Koala Girl

New member
חחחחחחחחח

לפי התגובות כבר תארתי לעצמי שאת כזאת.. (בגלל זה הוספתי ת'משפט האחרון
-לא עזר) עזבי תשארי ככה תהני מהחיים צ'אוו *אין טעם שתגיבי לזה*

NiKi†a

New member
אימלה, את באמת מטומטמת.

בלי שום כוונה להעליב [או שדווקא- כן?] אם את מכירה אופי של אנשים (או לפחות חושבת שאת מכירה) לפי הודעות באינטרנט משהו מאוד דפוק אצלך. זה רק מראה על כמות החברים שיש לך. נראה לי שאני הייתי אמורה לכתוב לך את המשפט האחרון שכתבת בהודעה המעפנה שאת כתבת לי..רק בלי תהני מהחיים- כי אני בטוחה שאת לא נהנת יותר מידי..אין לך ממה כל כך. אני לא מאמינה שאני רבה עם פקצה, איכ תראי למה את מדרדרת אותי.

חMודה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo8.gif

עזבי אותה אני מכירה אותה מפורום אחר היא באמת מטומטמת אל תוציאי סתם עצבים היא גם ככה לא תקלוט כלום

Koala Girl

New member
הדבר האחרון

שמעניין אותי בחיים זה לריב עם אנשים שאני לא מכירה באינטרנט
אבל סתם לידע כללי-מאיזה פורום את מכירה אותי? ועל סמך מה את אומרת את זה?

חMודה

New member
אם זכרוני אינו מטעה אותי

ואני בטוחה שהוא לא, מפורום ניקול קידמן ועל סמך מה? על סמך מה נראה לך? על סמך ההודעות שלך מן הסתם ואני שמחה שסוף סוף מישהו עזר אומץ לצעוק עלייך ולרדת עליך קצת, כי בפורום הרישמי זה לא כל כך נעים את יודעת.במיוחד כשזה יבוא מחברי פורום שמכירים אותך. אז הנה מישהי שלא מכירה אותך אמרה לך את זה בשמנו ושוב תודה לזאת מעליך

Koala Girl

New member
אני בטוחה שקראת בחתימה../images/Emo3.gif

אבל עזבי את זה. אני בקושי כותבת שם(במיוחד בחודשים האחרונים)אז מן הסתם מהודעה של "חחח" איפשר להגיד עלי שום דבר. ושמתי לב ששתיכן ישר תקפתן אותי בקללות
נחמד,"לרדת עלי קצת" זה מה שעושה לך טוב בחיים.. באמת שאין טעם לריב

חMודה

New member
את יודעת

מה הדבר האחרון שמעניין אותי? החתימה שלך דווקא ראיתי יפה מאוד שכתבת שם שבוע שעבר ולא סתם 'תקפנו' אותך, לכל דבר יש סיבה את יודעת

NiKi†a

New member
את זה כבר הבנתי לבד..

לא היית צריכה לספר לי. ומי את..?

חMודה

New member
אני לא מצפה שתכירי אותי ../images/Emo13.gif

אבל בכל מקרה אני שני נעים מאוד

RossandRachel

New member
לא לא לא....

לא לא....חח אני לא מדברת דווקא על אביטל- הייתם מוציאים 40 ש"ח או מעדיפים לזכות בזה בחינם אחרי מאמץ מסויים?? ושתדעו שיש לה הרבה מעריצים והיא אחת הזמרות/שחקניות היותר מוערכות ומוכשרות בעולם!!

למעלה