שאלה חשובה- הפעם חתול

pink sunset

New member
שאלה חשובה- הפעם חתול

יש לי שאלה חשובה לאנשים פה שבאמת מבינים קצת בנושא ולא סתם מנחשים. אנחנו בבית מאוד אוהבים בעלי חיים ואנחנו מגדלים בין היתר 15 חתולים. במהלך השנים היו לנו עשרות חתולים שכל הזמן התחלפו בגלל שחלקם נעלמים.. אולי הם הולכים לאיבוד, ואולי מתים לצערי. בכל אופן החתולים מאוד קשורים אלינו וכל ההקדמה הזאת כדי לחזק את הסיפור הבא. אחותי טוענת בחודשים האחרונים שהיא רואה מידיי פעם במראה, כשהיא שוכבת במיטה שלה, השתקפות של דמות של חתול שהולך כאילו על החלון שמעליה. ואין שום סיכוי שאחד החתולים שלנו הולך שם מישום שהחדר שלה הוא העליית הוא העליית גג. ולא זה לא כזה מפחיד כמו בסרטים. נורא חשוב לי לדעת אם החתול הזה רוצה להעביר לנו מסר כלשהו? סביר להניח שזה הרוח של אחד החתולים שהיה לנו. למה הרוח שלו לא עברה לעולם הבא? אולי הוא מתגעגע לבית? ומה אפשר לעשות כדיי להבין מה רצונו? כי גם אם אפשר לבצע סיאנס, פה אנחנו לא מדברים על שפה שונה, אלא על פשוט חוסר שפה. ואולי לרוחות יש ידע בכל השפות? או לפחות שהוא יבין עברית כי הוא חיי בסביבה כזאת? בבקשה שמישהו יתן עצה כי זה נורא חשוב לי.

תראה קודם כל תסתכל על......

העובדה שהוא בחר לבוא אליכם הביתה כהערכה שלו אותכם,סימן שבכל שנות חייו החתוליות בתכם היה המקום שבן היה לו טוב פשוטו כמשמעו שזה אומר הרבה עליכם כאוהבי חתולים.בעיקרון אם הרוח לא ממש מוציאה אותכם משלותכם אני לא רואה מקום לסיאנס וגם לא כל כך רצוי,אם ממש בוער לכם אז רק עם מומחה כמובן!!!!! שלך חנה גונן

Flame

New member
../images/Emo12.gif וואו....

מעניין מאוד.. לא שמעתי על כזה מקרה.. אבל אני יכולה לומר לך שאתם יכולים לנסות לדבר איתו..פשוט תדברו איתו. קרוב לוודאי שהחתול לא מתהלך לו סתם בביתו הקודם, אולי הוא מנסה להזהיר אתכם מפני משהו?? (תחשבו על זה... זה לא עד כדי כך מופרח) חתולים הם בע"ח מופלאים! למשל, המצרים הקדמונים חשבו שהחתולים הם אלים וכיבדו אותם מאוד... אני בטוחה שלחתול הזה יש מסר בשבילכם. את יכולה לחשוב על חתול שהיה לכם שהיה קשור לאחותך? או לעליית הגג?? אולי הוא מופיע מסיבה מסויימת דווקא בעליית הגג ולפני אחותך?

pink sunset

New member
בתגובה../images/Emo54.gif

זהו שדווקא החתולים יותר קשורים אליי מאשר לאחותי, למרות שגם היא אוהבת אותם. וזה באמת היה מוזר לי שהוא בחר להתגלות דווקא אליה, אבל מצד שני קראו לה כמה פעמים מקרים מוזרים אז יכול להיות שיש לה פשוט יכולת על חושית חזקה משלי ולכן הוא בא אליה. ובקשר לסיאנס, אני דווקא דיי פוחדת מדברים כאלה, פשוט אני רוצה להיות בטוחה שהוא בסדר ולא זקוק לעזרה או משהו כזה. תודה לכם על התגובות, יום טוב!

Flame

New member
יכול להיות

יכול להיות שאת צודקת.. ויכול להיות שפשוט לא היית מוכן לזה? ובגלל זה הוא לא התגלה לך "אני דווקא די פוחדת מדברים כאלה" מבינה
?

למעלה