שאלה חשובה (בשבילי...)...

שאלה חשובה (בשבילי...)...

לצערי, אף פעם לא יצא לי לראות את "מספרי הסיפורים" עם אלאניס. תמיד ייצא לי לראות רק איך that i would be good מתנגן לקרטיד... וראיתי גם את still (שיש לי אותו אגב במחשב...) ואת yok. וזהו, אז מישהו בבקשה יכול לרשום איזה שירים אלאניס שרה באותו מופע?

הנה אמיל

היא שרה חלק קצר מHAND IN MY POCKET U LEARN-בגרסה מדהימה THANK U UNSENT-ממש יפה U OUGHTA KNOW THAT I WOULD BE GOOD STILL נראה לי ששכחתי משהו...

haiv האחד

New member
אוטופיה, תן לי פרטים

כדי שאוכל לשלוח לך. דרך אגב איןלי מחשב ממש מושקע כך שאין באפשרותי להוריד שירים אז אם תוכל אפילו להקליט לי על קלטת את השירים שאלאניס לא הוציאה בדיסק אני ממש אודה לך.

ל- haiv האחד...

אני ארשום לך את הכתובת שלי, באייסקיו (יש לך אייסקיו?) מספר: 127724513 אין לי צורב, אז אני אקליט לך על קלטות (מן קבל מוזר שאתה מחבר אותו למערכת סטיראו מן המחשב, ואז אתה שומע את השירים של המחשב במערכת...). רק תרשום לי איזה שירים אתה רוצה... אם אתה רוצה יש לי את ההופעה בראשל"צ, ועוד מלא שירים בהופעות אקוסטיות נדירות... אני מקווה שאתה מבין לבד למה אני לא רוצה לרשום בפרום את הכתובת שלי... תבינו אותי...

haiv האחד

New member
אוטופיה, אין לי אייסיקיו

אבל אם אתה רוצה אפשר להיכנס לאיזה חדר פרטי בצ´ט או משהו כזה ושם אפשר להחליף פרטים.

johni18

New member
אני מאוד מאוד רוצה

פתחתי עכשיו במיוחד ICQ משלי כדי שהנדיבים שביניכם יוכלו לשלוח לי גרסאות נדירות, שירים לא מפורסמים וכאלה....אז בבקשה בבקשה- 164835740. תודה רבה

למעלה