שאלה חשובה ביותר

ohadz

New member
עכשיו היא תחשוב שאני תפוס...

הבהרה: רשמית אני לבד - "ברור שזה אני" הוא רק מהצד!

כי סקס זה מהנה

אחוז מאוד גבוה מאוכלוסיית הבנות לא גומר אז מה אז אין סקס??? נראה לך?? חווית הסקס כשלעצמה היא מהנה וסקס עם מישהו שיש לך משיכה חייתית אליו זה בכלל מדהים לא צריך רגש לסקס זה צריך משיכה

daniella1980

New member
?? הנאה פיזית, ריגוש מיני,

ריגוש מאינטרקציה עם אדם שמושך אותך, עונג מיני, וכו' וכו'. כשזה סקס לשם סקס, והוא איכותי - בעקבות משיכה מינית, בעקבות התאמה מינית, בעקבות הנאה מלהרגיש נחשקת, מדובר בפעולה שיכולה לענג כמו שהיא גם אם אין הכרות עמוקה או רגשות חזקים. דמייני לעצמך לדוגמא גבר סקסי שמושך אותך מאוד (נניח איזה בחור איטלקי שזוף וירוק עין, סקסי להפליא ומעולה במיטה, סתם דוגמא:)) ונמשך אליך ורוצה לעשות איתך *כיף* במיטה. מה הקשר לגמור מחדירה?? ואם הוא ירד לך כל הלילה ויביא לך כמה אורגזמות משובחות? גם אם אין "רגשות" כי אתם גם לא ממש מכירים, אני באמת לא מסוגלת להבין איך אפשר שלא למצוא כיף ועונג במין שכזה:) זה כנראה קשור בחינוך, או במעצורים, או פשוט באופי מיוחד ורגיש, אבל לדעתי יש אנשים (ובעיקר בנות) שנמנעים מזה פשוט מפחד ומתכתיבי חברה ארכאיים.

לחלוטין בלי../images/Emo35.gif

לא ניסיתי, לא מושך אותי לנסות... אבל שכבתי עם מישהו שלא אהבתי. אני מעריכה אותו מאוד ואוהבת אותו כאדם. אבל אהבה רומנטית לא היתה שם...

רגש יכול להיות גם משהו רגעי

אין דבר כזה 'בלי רגש'. רגשות לרוב הם זמניים וחולפים. כרגע אני מרגישה שאני נמשכת, שאני מאוהבת, שאני מסוקרנת, שאני רוצה, שיש משיכה וכו'.. לכן גם טיבעי שיהיה סקס עם רגשות זמניים או לא 'אמיתיים'.

למעלה