שאלה חשובה ביותר

מנדהו

New member
שאלה חשובה ביותר

מיועדת לבנות הפורום : מי יכולה לשכב ללא רגשות ? נא לפרט ולהסביר כי זה לא כזה פשוט הנושא הזה

מנדהו

New member
מתחכמת

למה את לא יכולה לענות ובעיקר לפרט למה את נוהגת כך

חופ שיה

New member
אני אוותר לך הפעם ../images/Emo3.gif

ברור לי שהדעות של הגברים לא ממש מעניינות אותך , ואתה בעצם מחפש נשים שמסוגלות לעשות סקס ללא רגש וללא התחייבות.
אני עושה הרבה סקס בלי רגש , רוב הסקס שעשיתי היה ללא רגשות חזקים של אהבה וללא מערכת יחסים מחייבת. למה ? כי ככה העדפתי , רציתי להנות מכל העולמות, רציתי לא להיות קבולה, יש לי בעיה לשחרר רגש אז יותר נוח לי במערכות יחסים שהם ללא רגש וללא מחוייבות (ואל תנסו לנתח אותי - כי היו לי גם מערכות יחסים מחייבות ואהבות גדולות- יש איזון :)), כי לא תמיד פוגשים אותו, כי לדינמיקה הלא מחייבת יש הרבה סגולות טובות. אני מאמינה שצריך אופי כדי להתנהל כך , כנראה שיש לי את האופי הזה ולכן אני מתחברת לסוג סקס שכזה בקלות ובהנאה (בעיקר יצרית).

מנדהו

New member
כבולה* ?

למה את לא מחכה שאביא את האזיקים שלי
בכרטיס שלי רשום מקצוע ממש מעניין , בנות שימו

בעצם זה יהיה שקר להגיד שלא...

הייתי עושה סקס בלי רגש מה שכן אין סקס בלי משיכה אבל בהחלט היה לי הרבה סקס בלי רגש

Octopussy

New member
כמה סתירות בשתי ההודעות

יותר זיגזגים מפרץ וביבי יחד...

november76

New member
בטח שיכולה

למה אתה שואל? מפני שלא תמיד יש אהבה מעבר לפינה ועדיין לא הצטרפתי לאיזה מנזר... יש לי צרכים <כמו לכולנו> וצריך לספק אותם. בדיוק כמו אצלכם הגברים.

ברור שיש הבדל

בין רגש למשיכה בגלל זה הדגשתי משיכה כן אני יכולה לעשות סקס בלי רגש אבל לא בלי משיכה

עכשיו יותר טוב?

זה לא שרציתי לענות... אני פשוט לא כלכך מבינה פה אני מקווה שעכשיו זה בסדר

למעלה