שאלה חשובה ביותר

BodyBuilder2005

New member
שאלה חשובה ביותר

האם לדעתכם 30 גברים בוגרים מאומנים באומניות לחימה שונות (ולא חמושים) יוכלו לגבור על גורילה בקרב?

nage

New member
לי אישית לא אכפת מה הוא מעשן...

אני רק רוצה קצת מהדבר הזה לעצמי

eladי

New member
תלוי באיזו זירה

אם זה free fight אז לא בטוח. בקרב עם כפפות על הידיים (בלי מגיני ברכיים) יש סיכוי טוב לגורילה, אלא אם מותר לרדת לקרקע, ואז זה תלוי אם הגורילה עושה BJJ. אני מבין שאתה רוצה לשים את מיומנויות הלחימה בפרופורציה, אבל מאיפה אתה מקריץ את השאלות האלה ? יש דרכים יותר נחמדות לשעשע את הפורום...

eladי

New member
מדיטציה

בתמונה: גורילה עושה מדיטציה אחרי אימון.

MidNight Flame

New member
הוא מעצבן גם את פורום מכוני כושר

בשאלות טיפשיות על התגוששויות וכו'.

chooselife

New member
האם 30 אנשים

בשיעורי בודי בילדינג יותר טובים בספינינג מגורילה אחת על דיאטה של גראס?

snift

New member
כמובן שכן. אם הם אכן בוגרים

ומאומנים באומנויות לחימה, הם ידעו שאין להם מה לחפש בקרב עם גורילה וילכו לשתות משהו ביחד או אפילו להתאמן. בנתיים הגורילה, שמחכה לקרב, תמות מרעב ומצמא...

על הקוף של מרקו אולי כן.

מה השאלה הזאת?מי הגבר שיעיז לתת את המכה הראשונה לגורילה.זה טירוף!יש לך מושג מה העוצמה יש של גורילה?

שמעתי שגורילה חזקה בערך פי 30

מבן אדם. תכלס', נראה לי שכן, הם יוכלו, אם הם ברמה גבוהה יחסית, שחורה ומעלה.

nitzano

New member
אתה מתאמן להיות גורילה ?

איחלתי לטרול הצלחה בהמשך דרכו

rani armin

New member
../images/Emo6.gif יומיים ברצף....

במישהו נכנסה רוח שטות, אגב איך אומרים את זה? kai wan xiao gui?

Sensei

New member
Only if it is

GORILA MAGILA.Hollywood made him into a patsy, so 30 martial artists can easily take him down.I heard that King Kong just had a baby boy.So we can probably jump the both of them when they are not looking.You know when King Kong changes the baby Gorila's dipers. I would like to stick around and help but I have a saffari coming up and I was asked to run after a Chita and take him out with a karate chop,so have fun.​

מספיק ודי

בודיבילדר, מסקירה קצרה של הודעותך בפורום עולה שרובם נכתבו לשם ההצקה, או כללו שפה וביטויים אשר אינם מקובלים בפורום. אנה שפר התנהגותך, או מצא לך מקום אחר לטרול בו. (או במילים אחרות: אתה קרוב לחסימה, ראה הוזהרת) ההנהלה

למעלה