שאלה חשובה ביותר

• פותח הנושא nypx
  • פורסם בתאריך

nypx

New member
הסיוטים זה עדיין ?

כי נראה לי שזה מצריך טיפול או ................ שאת צריכה להתעמת מול מה שמפריע לך בכל מקרה לא הייתי סומך שזה יחלוף מעצמו בהצלחה לך

nypx

New member
טיפול זו לא מילה גסה

אבל הרעיון שלא משנה איזה טיפול העיקר שיעזור אפילו חבר אם יש ,כל דרך טובה

nypx

New member
שלום גל

אין פה מצב טראומטי ובכל מקרה גם אם יש חבר הוא מכיר ויודע יותר מאשר מישהו זר והוא יכול להתריע ולעזור כוונתי לא הייתה שמישהו אחר יעשה שיחות טיפוליות אבל לא משנה העיקר הכוונה שלך תודה

היי

לדעתי .. כדאי להשתמ ב.......התייעצות במישהו מקצועי בעניין... כי אז זה לא נשמע מאיים......ח סתם הערה אתה בטח ישן בשעות אלו .... או שכן או שלא... אני בכל אופן לאחר שינה של חצי לילה קצת הפוגה וחזרה למיטה אז שיהיה לך אחלה המשך בה ביי

nypx

New member
שאלה חשובה ביותר

הרגלי שינה: כל הלילה ערים ? חצי לילה ? לא ישנים כלל? נדודי שינה ? עם הזמן זה נעלם? בינתיים לילה טוב

buffy61

New member
לישון בלילה? זו שאלה מצויינת...!

אצלי זה מאוד תלוי במצב הרוח ובמצב "העננים" וה"גשם": האחריות הכבדה המוטלת עלינו כחד הוריים אינה קלה ובודאי תלוייה בגילאי הילדים. והדאגות - כאשר הן מכבידות - הן מדירות שינה מעיניי....! נכון שאני מודעת להן ומנסה לראות אותן באור נכון ולא בחשכת הליל... אך זה הזמן השקט שבו אני יכולה לבחון אותן היטב ולהחליט כיצד להתמודד איתן ביום החדש שיגיע אור לבוקר המחר .... בכל אופן, כיוון שדאגות יש כמעט תמיד, אז בהתאם לכמותן/גודלן/כובדן כך הזמן שנשאר לי לישון בלילה!

nypx

New member
אני חושב שתלוי באיזה שלב

של האובדן אתה נמצא ואחר כך זה מתאזן לפי הריחוק ואז חוזרים לשגרה ולמטלות החיים הרגילות ושוכחים את כל מה שהבטחנו וזה מוביל אותי לשאלה הבאה : הפקת לקחים ?עד כמה זה ישים?

buffy61

New member
3.5 שנים אחרי ועדיין יש לילות לבנים

הייתה לי פריצה לבית לפני כחודש ומאז שוב הלילות הלבנים , ארוכים ....... לא המרחק/זמן קובעים אלא, לעניות דעתי - המצבים המשתנים הריחוק לא משנה את הסטטוס האחריות על הילדים, ניהול המשפחה והשיגרה היא עדיין אחריות של יחיד... קבלת ההחלטות היא עדיין של יחיד.... הפקת לקחים לגבי מה ???

nypx

New member
נראה לי שזמן זה גורם מאוד

משמעותי כי זה איכשהו מכהה וצריך דבר מיוחד כדי ללפגוע לאוו דווקא משהו קשה אפילו משהו פשוט וזה מספיק ובקשר להפקת לקחים הכוונה היא יותר לזה שאחרי שהתאלמנתי אמרתי שאני לא דוחה יותר דברים ועושה מה שרוצה מה שלא כל כך יצא לפועל רק בדברים מסוימים לזאת הכוונה מוסכם?

buffy61

New member
מוסכם! אבל....

אני מסכימה שצריכים לעשות כי מי כמונו יודע ש... אנחנו עושים תוכניות ומישהו שם למעלה מחליט אחרת.... אבל דווקא בשל כך.... אני רוצה לעשות ולא לחכות ... אבל בו בזמן יש אחריות גם על השיגרה והילדים .... והמאבק הפנימי המתנהל בלילה גורם פעמים רבות למחשבה הבאה: למה הוא לא פה לאזן אותי ... למה אני צריכה "להשתגע" לבד עם ההחלטות והדאגות, למה הוא לא פה לעזור לי להחליט... לעזור לי עם הנטל הקשה הזה.... מכאן טענתי שהריחוק בזמן לא תמיד משפיע ... (אגב, אחנו פה לבד?? לאף אחד אין לילות לבנים ודאגות מלבדנו?)

nypx

New member
כן זה שיש שיגרה זה נכון

אני תמיד מנסה לברוח ממנה למרות שלפעמים אני מברך עלייה ואני מסכים איתך כמעט בכל ואין לי מושג בקשר לאחרים אבל אני מאמין שלכולם יש והיום אני הולך לחנוק את המיטה (בתקווה שאצליח להרדם מוקדם) ביי בינתיים

למעלה