שאלה חשובה ביותר

mohini

New member
שאלה חשובה ביותר

אם היום היו נותנים לכם לעיין בתסריט האם אתם הייתם מסכימים או לא(שאלה חשובה כי זו דילמה שעומדת בפניי)

MajorWinters

New member
כן... בערך...

הייתי מתלהב ואומר תביאו, וא זה היה יושב לי על המדף, מחכה ברשימת הקריאה שלי ואני לא אקרא אותו לעולם... \:

Lu Tze

New member
אם אתה רוצה,

הפתרון הכי אלגנטי יהיה להפוך את הדילמה לבעיה של מישהו אחר. שלי, למשל.

mohini

New member
תשובה

אז ככה שוטטי באינטרנט ונחשו מה מצאתית את האתר עם הספויילר הכי גדול שיש די פשוט בחיים לא הייתי מאמינה לו עד שראיתי את התמונות באתר... התמונות הכי חדישות שלא מצאתי באף אתר(באתר הכי עדכני מצאתי 3 תמונות מהסרט)ץ לא העזתי לקרוא את התסריט אפילו שכבר היצצתי בו קצת והסרט נראה מ ד ה י םץ בכל אופן מי שירצה לינק רק שיבקשץ כהוכחה אני ישים תמונה שתדבר בעד עצמה

MajorWinters

New member
../images/Emo58.gif מעליי

תמונות יש הרבה ותסריט כבר יש ברשת מ2002, הרבה נותנים מושג כללי נכון אבל לא את הסרט. יכול להיות שעלית פה על משהו, אבל תתייחס לזה בספקנות

mohini

New member
אולי

אבל שווה עדיין לבקר באתר רק בשביל התמונות מהסרט,פשוט הורדתי אותם למחשב שלי והתמונות באיכות מדהימה, התמונות יפיפיות ולא ראיתי אף אחת מהם בשום אתר.

mohini

New member
יש לי בעיה קטנה

כתובת הלינק נמצא במחשב שלי באוניברסיטה אני אציב את הלינק בפורום ביום ראשון בצהריים

באותו נושא..../images/Emo4.gif

מישהו יכול להביא לי כתובת של אתר אמין שיש בו ספוילרים ותמונות מהסרט השלישי? לא אכפת לי מהספוילרים.. תודה מראש..

mohini

New member
ביום ראשון אני אפרסם את הלינק

ואז יהיה לך יותר מסתם ספוילר

Obi Dan Kenobi

New member
האתר הזה.. ../images/Emo118.gif

הוא אתר שמנוהל על ידי לוקאס, או מעריץ של מלחמת הכוכבים? ואם זה מעריץ, מאיפה יש לו תמונות?

mohini

New member
האמת היא שאין לי מושג

מצאתי את האתר הזה אתמול כשעזבתי את האוניברסיטה ורק הספקתי לשמור תמונה אחת הלינק נשאר פשוט שם. דרך אגב התמונות באתר על באמת מרשימות תוכל לראות זאת לבד ביום ראשון כשאפרסם את הלינק

Obi Dan Kenobi

New member
אני מנסה להגמל מספויילרים ../images/Emo3.gif../images/Emo118.gif

למרות שהרוב יודעים מה הולך לקרות בסרט, חשוב לי לשמור את גורם ההפתעה. אחרי כמובן צפייה בטריילר, ותמונות שונות באינטרנט

ROZELESS

New member
התמונה נראת כאילו הוא ...

הוא נראה כאילו הוא חזר בתשובה והפך להיות מוסלמי וצולם בזמן התפילה והוא ממלמל שמה "AKBAR HO' ALLA AHHM .. AHHM" .. חחחח

MajorWinters

New member
השארתי את הגוף מול המחשב

התודעה שלי הסתובבה באיזור תל אביב...

למעלה