שאלה חשובה ביותר!!!

שאלה חשובה ביותר!!!

במשחק buus fury (אגדתו של גוקו 3) אני בחללית של בבידי עם גוקו ואני לא מצליח לנצח את פיקון המכוער הזה. אם מישהו יודע איך אני אמור לנצח אותו שיגיד לי בבקשה תודה. ואם גם למישהו יש אתר שכתוב בו הרבה דברים שיעזרו לי בהמשך אז גם תודה.

gokussj2

New member
פיקון?

אולי אתה מתכוון ליאקון אז אתה צריך פשוט לדחוף אותו עם מכות לאיזה קיר ולהתחיל להרביץ זה לוקח הרבה זמן אבל בסוף אתה תנצח

vegeta2

New member
פיקון?!?!?! יאקון, אני יכול לעזור..

תרביץ לו ותעשה עליו קמהאמהא ותלפורט כל הזמן עד שהוא ימות אבל אל תתן לו להכנס למערה כי אז יוצאים 8 מיני יאקונים (יאקונים קטנים) שיקח לך 50 מכות לנצח כל אחד תלוי באיזה רמה אתה עם גוקו. אם אתה ברמה נמוכה לא פלא שאתה לא מצליח לעבור אותו

gokussj2

New member
שטויות אני עברתי אותו מזמן ולא...

עשיתי ככה בכלל אני דחפתי אותו למערה עם מכות ואז הוא תקוע שם כי הוא לא נכנס עד הסוף אם אני ממשיך להרביץ לו ואז פשוט ממשיכים לתת מכות עד שהמד כוח שלו למעלה מתרוקן שזה לוקח הרבה זמן.

vegeta2

New member
נוו בסדר איזה נוב....

עזרתי לילד אז מה אתה בא בטענות? אז אתה עברת אותו בדרך אחרת, סו?

vegeta2

New member
מה אתה מקלל?

יא מוחטה של טרול X_X... תפסיק לריב, חלאס! קלטנו! תגיד מה שאתה רוצה אין לי אחות XDDDDD

gokussj2

New member
אתה התחלת בנוב אני רק רציתי לעזור

לו עכשיו אתה מתקפל אתה מעפן ואתה לא יודע להחליט מה אתה רוצה

הדבר היחידי שיש לי להגיד לשניכם

זה ששניכם מעפנים. בחייאת ראבק, למה לקלל?

vegeta2

New member
מה הקשר?

מה הקשר מעפן ולא מחליט?! תפסיק לריב וזהו, ונוב זו לא קללה...

עזרה לילד מגניב (הראשון )

כנס לאתר ולקודים ואהיה שם הסבר איך להכניס אותם תיכך את הקוד תהירות וכוח לכולם וחיים לא מיגבלים לכולם ואנרגייה לא מוגבלת אתה תנצח את כולם במכה חוץ מי בוו אבל הוא יהיה הרבה יותר קל http://www.dbz-u.pagaz.net/

תודה!! יש לי היום יומולדת!!!!!! אני

בן 12, הקוד של להכניס את כל הדמויות (באגדתו של גוקו 3) לא עובד לי...

למעלה