שאלה חשובה ביותר!!!!!!!!!!!!!

שאלה חשובה ביותר!!!!!!!!!!!!!

במי תבחרו מהשלישייה הזו: אלון ליטבק מיכל רשף יעל שחר אבל רק מהשלישייה הזו....חשוב ביותררררר!!!

כי:

השלשה הראשונה שמתמודדת ראש בראש היא: ליטבק רשף ושחר.... ורציתי לדעת מי לדעתכם יותר טוב... אני באופן אישי רוצה שליטבק ויעל שחר יעלו....אבל צריך לבחור אחד ואני מאוד מקווה שזה יהיה אלון ליטבק.....

Tleilaxu

New member
../images/Emo41.gifשימו לב להודעה מעל../images/Emo70.gif

ליטבק מול רשף ויעל. ממש מטריד. שלישייה טובה, אין ספק. קשה, ממש קשה. לפחות היו "נחמדים" עם מיכל ולא תקעו אותה עם סשה או הראל..
כולה ליטבק, ויעל הפייבוריטית הטרייה
גאד, אם הליטבק הנעל הזה עולה

adar2010

New member
דיברתי עם עידן מההפקה ו ...

סיפרתי על זה שאנשים אומרים שהשלשה הראשונה שתתחרה ראש בראש תהיה: מיכל, יעל שחר ואלון ליטבק, והוספתי ואמרתי שבטח הם לא ישימו את סקעת וסשה יחד, כי ההפקה רוצה ששניהם יגיעו לגמר (רציתי לראות מה הוא יגיד), והוא ענה שאלו שטויות, ואפילו הם בעצמם לא יודעים מי השלישייה הראשונה, ורק לאחר שבוע הבא, שם ינופו 2 מתמודדים, תערך הגרלה, וככה יקבעו השלששות במשחק. ככה שיש לנו סיכוי לראות את סשה וסקעת מתמודדים אחד מול השני .. זה יהיה מעניין !

Tleilaxu

New member
:|

אני דווקא נוטה להאמין לעניין השלשה הראשונה. נראה כבר. בכל מקרה - הראל וסשה לא יהיו ביחד, וגם לא באותו חצי גמר ביחד. הם יסדרו את זה ככה.. איך, למשל, "במקרה" יצאו שירי ונינט בחצי גמר שונים? ואיך "במקרה" שמו כל מתמודד אהוב מול אנדרדוג שנה שעברה? ההפקה קובעת את הכללים, את המהלכים. הם ידחפו איך שאפשר כדי להוציא ממך כמה שיותר כסף, טווח קצר וארוך. "הגרלה" תהייה, ואז יסדרו מה שלא מסתדר בדיוק. ככה או ככה, אני לא מאמין שההגרלה תהייה בשידור, בטח שלא חי.

למעלה