שאלה חשובה ביותר!!!!!!!!!!!!!

קונל

New member
שאלה חשובה ביותר!!!!!!!!!!!!!

אני מתקין עכשיו את הסימס הוט דייט עכשיו באמצע ההתקנה שזה ב95% נפתח חלון קטן ואומר לי את הדבר הבא: please insert disk 0 that contains the file data 3.cab. מישהו יודע למה הם מתכוונים?
 
כן אני יודע

אני חושב שאתה מנסה להתקין ממשחק פרוץ נכון? אם כן אנחנו לא נותנים כאן תמיכה לזה. אם מדובר בהתקנה מדיסק חוקי שקנית, אז בזמן שמתקינים את HOT DATE הוא מבקש את הסידי של HOUSE PARTY וכמובן רק ממי שיש לו אותו והוא כבר מותקן על המחשב. קובץ CAB הוא קובץ מיוחד שפותח בעצם ומפעיל המון תיקיות בסידי והוא מכוון אותם לאן להיפתח במחשב.
 

קונל

New member
האוס פארטי

מה זאת אומרת, אי אפשר להתקין את שאר המשחקים שיש לי אם אין לי את ההאוס פארטי??
 

קונל

New member
ועוד משהו...

לקחתי את המשחק של ההאוס פארטי מחבר שלי והתקנתי אותו עכשיו שאני מתקין הכול מחדש כבר אין לי אותו כי החזרתי לו.....אז מה אני צריך לעשות?
 
לבקש אותו עוד פעם

אין לך ברירה! או שתתקין הכל מתהחלה ובלי האוס פארטי אז זה לא יבקש אותו. למרות שחבל.. האוס פארטי זה אחלה, אחת החבילות השוות.. אם הןוא חבר שלך אז תבקש שוב ואז כשההוט דייט מבקש ממך, תכניס את האוס פארטי וזהו.
 

קונל

New member
אני מקווה שאני לא משגע אותך...

אבל הבעיה היא שכבר התקנתי הכול מחדש וזה עדין מבקש את ההאוס פארטי!!! מה לעשות?
 
אמממממממ שמע!

לי היו המון בעיות עם התקנת הסופרסטאר.. וכשהתקשרתי למקסיס (כן כן לארה"ב!!) אמרו לי שבמהלך ההתקנה זה אמור לבקש את הדסיק של האוס פארטי אז שאלתי את התומך אם אולי הוא מתבלבל עם ההתקנה של הוט דייט כי את זה אני יודע פו'שור שזה מבקש אז הוא אמר שהוא לא מתבלבל וזה כן צריך לבקש. אז התקשרתי למקסיס בבריטניה ושם אמרו לי שיכול להיות שזה יבקש את האוס פארטי אבל גם אם זה לא מבקש אז ההתקנה אמורה לעבוד.. אז בסוף ניסיתי להתקין ואחרי 4 פעמים הצלחתי..בעעעעעעעע אני מספר לך את זה בגלל שאולי עכשיו כשאתה מתקין את הסופרסטאר וזה מבקש את HP אז יכול להיות שבלי זה לא יתקין לך טוב או לא בכלל.
 

קונל

New member
אממממממממ..כנס

לא הבנתי הצלחת להתקין אחרי 4 פעמים בלי ההאוס פארטי ,כאילו בפעם ה4 זה לא ביקש ממכך את ההאוס פארטי? (דר''כ אני מנסה להתקין את הוט דייט)
 
למעלה