שאלה חשובה ביותר

tulipu

New member
שאלה חשובה ביותר

שלום רב בעבר שאלתי את פורום תרבות צרפת את שאלה זו אני מקווה שתוכלו לעזור לי..[ הייתי מעוניין לדעת מס' דברים: הייתי מעוניין ללמוד אדריכלות בצרפת גם על מנת לימודי האדריכלות הגבוהים וגם בגלל שהייתי מעוניין להשאר לחיות שם .......................כלומר השאלה שלי: -נגיד ואני אכשיו כבר מתחיל ללמוד ואני שם עם אשרת לימודים כמה זמן אני צריך להיות שם עם אשרה זו בכדי לקבל לאחר מכן מעמד של תושב קבע ואז "לשדרג" אותו למעמד אזרחי. -במידה וזה בלתי אפשרי לקבל אזרחות דרך הנ"ל הייתי מעוניין לדעת על התהליך של קבלת האזרחות דרך נישואים עם אשה צרפתית.....ולאחר מכן הייתי מעוניין שתסבירו לי את התנאים לקבלת אזרחות דרך תהליך הנישואים...... -אני לא בתוח לגבי לימודי האדריכלות בצרפת והייתי מעוניין שתסבירו לי פרטים קגון:תנאי קבלה,עלות שנתית,למי עלי לפנות כדי לממש את נושא זה,העם אני צריך לדעת צרפתית וכו וכו תודה מראש

צרפת

נתחיל: אשרת סטונדנט אשרת שהייה ממושכת לצורכי לימודים המסמכים הדרושים: 1. צילום של הדרכון ושל עמוד הארכת התוקף 2. שני עותקים של טופס הבקשה לאשרת שהייה ממושכת, אותו ניתן להשיג בקונסוליה 3. שתי תמונות דרכון עדכניות 4. אישור הרשמה למוסד אקדמי או למוסד חינוך צרפתי חתום על-ידי המחלקה לשיתוף פעולה של שגרירות צרפת (יש לפנות למחלקה לפני בקשת האשרה) 5. אישור לימודים מהמוסד האחרון שבו למד הסטודנט או כרטיס סטודנט אחרון 6. הוכחות על כתובת המגורים בצרפת (אישור המארח, חוזה שכירות או אישור בעלות) 7. אישור על הפקדה של לפחות 7,320 יורו בבנק ישראלי על שם הסטודנט לשנת לימודים אחת או אישור על הפקדה חודשית של 608 יורו 8. אישור ביטוח של הסטודנט לשלושה חודשים 9. סטונדים שמקבלים מלגה מממשלת צרפת חייבים להמציא מכ& לעוד מידע: http://www.ambafrance-il.org/spip.php?rubrique124 נישואים צרפתיים: http://www.ambafrance-il.org/spip.php?article4930

tulipu

New member
לא עניתה על השאלה

העם אני יכול לקבל אזרחות דרך אשרת לימודים תסביר בבקשה איך וכמה זמן

בעקרון לא, למרות שקיימים חריגים.

על פי אנשי הפרפקטור בפריס, ויזת סטודנט היא בערך היחידה שאיננה מאפשרת שינוי סטטוס לתושבות.

tulipu

New member
עז למה רשום שעם עושים תואר אקדמאי לאחר שנתיים

עז למה רשום שעם עושים תואר אקדמאי לאחר שנתיים אפשר לקבל אזרוחות

איפה כתוב כזה דבר?

בטח קיימים מספר תנאים מאוד קשוחים ובלתי אפשריים לישראלים או בכלל למהגרים. אבל אתה מוזמן להעמיד אותי על טעות שלי.

tulipu

New member
שאלה נוספת../images/Emo20.gif

נגיד ויש לי אזרחות צרפתית אני יכול לגור בלוקסמבורג? אתם יכולים לציין לי מקומות "נחשבים" ברובע השביעי

למעלה