שאלה חשובה בבקשה

שאלה חשובה בבקשה

יש מישהי שהיתה גולשת באינטרנט על שם משתמש וסיסמא של מישהו אחר והוא לא ממש ידע מזה(זה היה בזמנים שהוא לא היה צריך את הנט) והיא מכה על חטא ולקראת יום הכיפור היא רוצה לכפר אך אינה יכולה לגשת לאותו אדם ולומר לו מה היא עשתה. אני הצעתי לה פשוט לקחת את הסכום המשוער שזה עלה בערך(קצת יותר אפילו) ולתת לאותו אדם בצורה כלשהיא בלי לספר לו שזה כפרה על הגזל. האם זה נכון? תודה

מדובר בשימוש ברשת אלחוטית?

(הוה אומר שבזמן שהיא גלשה גם הוא יכול היה לגלוש מבלי להוסיף כסף - רק יתכן ולפעמים היא האטה את הגלישה שלו)

לא קשור אלחוטי

כשמתחברים יש להקיש שם משתמש וסיסמא ואם יש לך את אותה התשתית אז תוכל להתחבר על ידי הקשת שם משתמש וסיסמא של מישהו אחר(היא נותקה) זה מה שהיא עשתה. גלשה מביתה על ידי שם המשתמש של הבחור הנ"ל שאותו קיבלה מבחור אחר שמכיר אותו .

נסביר שוב ברשותכם

אופירה נניח ויש לך חנות מחשבים ובחנות יש לך אינטרנט של 014 ואני יצחק חבר טוב של אחד העובדים שלך. לצערי הרב ניתקו לי את הנט ואני רוצה לגלוש ובמקרה אותו עובד שלך אצלי בבית, הוא מסתכל על התשתית ואומר מה הבעיה גם לך יש 014 וגם בחנות יש 014 וכרגע (שעות הערב) החנות סגורה, אז תרשום את שם המשתמש של אופירה וככה תגלוש. הבנתם?

mgb

New member
גלישה באינט'

בס"ד שלום! הדבר אסור היות שכל שימוש גם ללא הפסד או חסרון מספק התקשורת הדבר מהווה שימוש ללא רשות. במקרה זה כל גלישה "לוקחת" רוחב פס" ולו מעט ויש במקום מסויים חשש גזל. בברכה

למעלה