שאלה חשובה בבקשה

netaK

New member
שאלה חשובה בבקשה

השיר בן ben הוא מקורי של מייקל ג´קסון? מי כתב אותו? מי זה בן...למי הוא נכתב?

shourka

New member
תשובה

השיר הוא כן מקורי של מייקל, אני חושב מהאלבום הראשון שלו בלי הלהקה מ1971 ולפי מה שאני הבנתי הוא נכתב עבור עכברוש....

~orit~

New member
חחחח אכן כן. מייקל כתב את השיר

על עכבר שהיה לו בבית. כיוון שלא היו לו חברים (כי הוא כל הזמן היה צריך לעבוד) הוא החשיב את העכבר הזה לחבר הכי טוב שלו. אממ.. אני רק מקווה שזה אכן הסיפור האמיתי.. בכל אופן זה מה שהראו בסדרה על "ג´קסונים - חלום אמריקאי". אני מניחה שאת אוהבת תסדרה הכי גאים שיש. ושאלת את זה בגלל הפרק ההוא שמייקל שר לבן את השיר הזה בקריוקי. חח.. אז גם אני חולה על הסדרה הזאת. אחותי חולה על הסדרה הזאת אפילו יותר ממני עכשיו שהדבקתי אותה בשיגעון. עכשיו בקשה לי אליך: יש לך במקרה את פרק 19 במחשב? אני מנסה להוריד אותו וזה לוקח שנים כי למעט אנשים משום מה יש אותו. אז פליייייז אם יש לך - צרי איתי קשר.

~orit~

New member
אז זהו. בתכלס - נראה לי שדי המציאו

את הסיפור הזה מאוחר יותר כי פשוט השיר בן הפך לפסקול לסרט על עכברושים או משהו כזה.. אני כבר לא זוכרת... אז נראה לי שהיה להם נוח להגיד שזה שיר שמייקל כתב על עכברוש. אבל הפעם אני מודה ומתוודה שאני לא בטוחה במאה אחוז. שאלו את שרונה או את עודד

pulpula

New member
אם אני לא טועה

זה נכתב עבור פסקול של סרט או צורף לאיזה פסקול של סרט מעפן... אגב אורית [ ביג ] את סתובה!

~orit~

New member
נו כן סתובה. אמרתי שזה נכתב לפסקול

של סרט דבילי על עכברושים... השאלה היא אם באמת מייקל כתב את זה על עכבר שפעם היה לו כחיית מחמד.

netaK

New member
ראיתי את הקליפ של בן בוי אייץ´ 1

ואז נזכרתי שזה מהכי גאים שיש... אהבתי את זה בלי זה...אני שונאת את מייקל וכן יש לי את 19

pulpula

New member
חתיכת אהבלה!!!

למה את לא באיי סי! את לא שמה לב שחסזרתי היום מוקדם??? אני חולה!!!!! בעעעע אגב היום ירון שם את BLAME IT TON THE BOOGIE בלי שבקשתי חחחח אז החלטתי לא להקשיב לו היום. הוא לומד.. חחחח

pulpula

New member
"אני שונאת את מייקל"

אהבתי את המשפט הזה.. טוב שאת גלויה איתנו במיוחד בפורום שכזה...חחח

netaK

New member
אוי או לא את מייקל ג´קסון!!!1

את מייקל מהכי גאים שיש אני שונאת!!! לא את מייקל ג´קסון!!!

~orit~

New member
גם אני לא אוהבת את מייקל. הוא כזה

בכיין. בראיין מדהים וסקסי... למרות שהוא שרליל
ואני גם אוהבת את מלאני. ואמט חמוד ומצחיק... וג´סטין - לא יודעת מה להגיד עליו. לפעמים הוא קצת מעצבן אותי... אבל הוא ובראיין נראים טוב ביחד. אבל יאללה חלאס. אני מעדיפה את בראיין עם גברים אחרים. זה מעצבן שבראיין התחיל "להתביית". ובקשר לפרק - I wanttttt please? האמת - זה כבר הוריד לי כבר 345 מגה מהפרק.. אבל עכשיו זה זוחל. אז אם את מוכנה אני אשמח להמשיך להוריד ממך בקאזה.. ושרונה - באמת לא הבנתי מאיפה צצת פתאום יא קיפוד. אז את חולה נו אז? בכיינית. חח סתאאאאם. חולה עליך.

mayjen

New member
לפי מה שהבנתי השיר BEN

היה לפסקול של סרט שהבמאי שלו היה אותו במאי שביים למייקל את הקליפ ל- Thriller ו- Black or whith והשיר גם הי מועמד לאוסקר בסדרה על הג´קסונים הראו עכבר שמייקל היה כל הזמן מדבר איתו ואומר לו שהוא החבר שלו, וכל הזמן סיפר לו דברים שהוא לא יכל לספר לאחרים... סיפור העכבר ניגמר שאבא שלו (ג´וסף) שם מלכודת והעכבר נתפס בה ומת. מסכן מייק...הוא בכה מלא

Art Of Madness

New member
לפי מיטב ידיעתי.....

השיר הכתב על ידי: Walter Scharf and Don Black הוא מקורי של מייקל והוא שר אותו בפסקול של סרט כמו שהזכירו כאן והאלבום ben הוא לא האלבום הראשון של מייקל בלי הלהקה... הוא השני.. הראשון היה got to be there... [אלבום מדהים בהגזמה רבה!!!!!!!!] ו.... זהו....

למעלה