שאלה חשובהה אפשר מידע על הסדרה החדשה של הוט ששירי תשחק בה ? אסף
ג גיא246890 New member 11/2/06 #2 בוא נתחיל קודם כול עם זה שהסדרה משודרת בכלל בערוץ 24!! והיא מדברת על מוזיקה..
ש שירי מימון היא דיווה New member 12/2/06 #5 זה בערוץ 24 זה על מויקה על להקת בנות נראה לי מחולון שזוכות במשהו כזה מקומי סגנון "כוכב נולד" וחותמות בחברת תקליטים ששירי |הזמרת המצליחה | חתומה בה והן מאיימות על מקומה.. משהו כזה
זה בערוץ 24 זה על מויקה על להקת בנות נראה לי מחולון שזוכות במשהו כזה מקומי סגנון "כוכב נולד" וחותמות בחברת תקליטים ששירי |הזמרת המצליחה | חתומה בה והן מאיימות על מקומה.. משהו כזה
I is258 love shiri New member 12/2/06 #8 אווויייי....../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif שייייייטטטט!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא אהיה בבית כל היום!!!!! ראיתי שיוצא לי לא להיות בבית בתאריך הזה וזכרתי שיש משהו אבל לא זכרתי מה.... זה על זה!!! פאאקקקק!!!!! איך אני אראה???
אווויייי....../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif שייייייטטטט!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא אהיה בבית כל היום!!!!! ראיתי שיוצא לי לא להיות בבית בתאריך הזה וזכרתי שיש משהו אבל לא זכרתי מה.... זה על זה!!! פאאקקקק!!!!! איך אני אראה???
I is258 love shiri New member 12/2/06 #10 ../images/Emo9.gifבטוח שאני מקליטה...../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif אם זה יהיה אחרי 20:20 אני אוכל לראות אבל מה הסיכוי אם זה לא יתחיל ב-9 נראה לי שאני אקליט...
../images/Emo9.gifבטוח שאני מקליטה...../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif אם זה יהיה אחרי 20:20 אני אוכל לראות אבל מה הסיכוי אם זה לא יתחיל ב-9 נראה לי שאני אקליט...