../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif8-
זה באמת לא נכון כל כך לעשות עבודה על הרוק בצורה הזו אבל אם את רוצה איזה אמן מכל עשור אז ככה: שנות ה-50: צ´אק ברי הוא באמת זה שהכי עיצב את הרוק, וגם אלוויס שאמנם מבחינה אמנותית הוא לא השפיע כ"כ על הרוק אבל הוא היה אליל הרוק הראשון והיה הרבה יותר פופולרי בתקופה הזו והוא אמן הרוק הידוע ביותר משנות החמישים. שנות ה-60: מן הסתם הביטלס ולא אף אחד אחר, אני מאמין שאת יודעת למה שנות ה-70: כל אחד יגיד משהו אחר. היו אז הרבה סגנונות של רוק שהיו מאוד פופולריים, ובכל סיגנון יש אמנים אחרים שהשפיעו יותר ואין איזה אחד מסוים שהוא הרבה יותר מכולם. ברוק המתקדם crimson king הכי השפיעו איך שאני יודע הם בעיקרון היו אלה שהתחילו את הסיגנון. ברוק הכבד בלק סבאת´ ולד זפלין היו אלה שפיתחו אותו והם הכי חשובים בו. בפאנק שבא אחרי הרוק המתקדם הסקס פיסטולז היו הכי בולטים. גם פינק פלויד הם להקה מאוד חשובה שהייתה בשנות ה- וגם קווין70. שנות ה-80: פה אני בכלל לא בטוח. הרוק אז לא היה משהו ולא היו אז אמנים ממש חשובים שמאוד השפיעו עליו, אבל אם בכל זאת אז אולי U2 שנות ה-90: גם פה אני לא בטוח אולי גנס אנ´ רוזס או מטאליקה או אירוסמית´