שאלה חשובההה

שאלה חשובההה

היי אני בעוד כחודש וכמה ימים אתגייס לצבא בתור מתנדב ... כפיי שמי שכבר עבר את התהליך של הגיוס והטירונות כבר בטח יודע שהטירונות מתנדבים היא בצריפין... השאלה שרציתי לדעת האם יש קו אוטובוס ישיר מהתחנה המרכזית החדשה בת"א לכיוון צריפין? ואם כן.. מהו הקו? תודה מראש ועזרתם לי המון תקופה ארוכה עמרי

אייני

New member
יש

הקווים של סופרבוס מהתחנה המרכזית מגיעים לצריפין. אני לא זוכר את המספרים (אבל גם ככה אין יותר מדיי קווים ששייכים לחברה הזאתXD). חלקם ד"א ממש נכנסים לתוך צריפין, אז שים לב לרדת במקום הנכון, שלא תצטרך לעשות סיבובים שלמים סתם או משהו.

תודה רבה

תודה רבה אני מקווה שיהיה בסדר הבעיה תיהיה היום הראשון ואז אני כבר אסתדר...

kepten11

New member
היי

לא תהיה בעיה ביום הראשון... אתה יכול בתור התחלה להגיע עם ההורים , כמוני, רק בשביל שלא תילחץ כל שניה עם האוטובוס עבר את התחנה.

הייי גם לך...

אהבתי את הרעיון ככה אני אעשה.... מה איתך? איך הגעת אחר כך כל יום? באוטובוס? באיזה קו?

לא ידעתי שאמורים להגיע לטירונות לבד..

אני מרגישה שלא ידעתי כמעט כלום על הגיוס עד עכשיו אני לומדת פה המון :) איזה סיוט לנסוע מהקריות לצריפין.. P: ואם כבר מדברים על הטירונות אז עוד שאלה.. כתוב בעולים על מדים שהטירונות היא בת חמישה ימים. הגיוס של אוקטובר יוצא ביום חמישי, זה אומר לדעתכם שהטירונות תהייה רצופה עד יום שני או שבסופש חוזרים הביתה ובראשון ממשיכים אותה?

kepten11

New member
היי העיגול הורוד

יום חמישי מתחיילים- את חוזרת הביתה בערך בשעה 2, אל תשכחי לבקש מההורים מפתח לבית. כי את תגיעי לפניהם! וביום ראשון את מגיעה לצריפין, זה הכול.

אייני

New member
את לא חייבת גם לנסוע כל יום הבייתה

את בהחלט יכולה להישאר לישון בטירונות אם את רוצה. דווקא רוב אלה שנשארו לישון בטירונות דיי אהבו את זה עד כמה שידוע לי, אבל זה כמובן תלוי במי איתך ובאיזה טיפוס את מן הסתם:)

למעלה