שאלה חשובהההההה! מישהו יודע איך בונים קומונה?
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 2/9/05 #2 נמנמנמנמ../images/Emo110.gif תכנסי למעלה ל"קומונות" ובצד יש "כניסה למנהלי קומונות" וזה אמור לפתוח לך שלבים כאלה שאת צריכה למלא.. כמו שזכור לי
נמנמנמנמ../images/Emo110.gif תכנסי למעלה ל"קומונות" ובצד יש "כניסה למנהלי קומונות" וזה אמור לפתוח לך שלבים כאלה שאת צריכה למלא.. כמו שזכור לי
א אביחי 33 New member 2/9/05 #4 מיכל תעשי טובה.. אל תעני על השאלות שלה, היא כ"כ חולת נפש... ובכלל אל תעני על שאלות שלא קשורות שישרדו דף.
מיכל תעשי טובה.. אל תעני על השאלות שלה, היא כ"כ חולת נפש... ובכלל אל תעני על שאלות שלא קשורות שישרדו דף.
ה הודיוש המאמוש New member 2/9/05 #5 אני לע יודעת ליבנות קמונה אבל אני יודעת שלך מתאים טיפול ממש טוב.. תבואי...
ז זברה נוחרת New member 2/9/05 #9 יאאאא! אתה ממש אוהב אותי נכון? אני השארתי פה שאלה כי אני מקווה שתענו עליה! אני לא מבינה מה יש לך נגדי!
יאאאא! אתה ממש אוהב אותי נכון? אני השארתי פה שאלה כי אני מקווה שתענו עליה! אני לא מבינה מה יש לך נגדי!
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 3/9/05 #11 בבקשה../images/Emo9.gif אבל פעם הבאה תשרשרי../images/Emo110.gif ל או משו כזה אוקע?