שאלה חשובבבבבבה !

14מתן

New member
שאלה חשובבבבבבה !

לעונה 6 נכון יש 3 שהם הרע בעונה אז זה גונת´ן החנון הזה ויש עוד שניים אז נראה לי שאחד מהם זה וורן שעשה את אפריך זה נכון ?! ומי זה השלישי ?! הוא גם היה פעם בסידרה ? ולמה הם רוצים להרוג את באפי ?! היא הצילה כל אחד מהם לפחות פעם אחת !

14מתן

New member
בעצם...

אני יודע מי זה השלישי הוא היה בסוף עונה 3 אבל תענו בבקשה על שאר השאלות למעלה

trilliane

Well-known member
מנהל
כן ולא (ספויילר לעונות 5 ו-6)

וורן הוא אכן אותו בחור שעשה את הרובוטית "אפריל", את הבאפי-בוט והוא בכללי איזה גאון מחשבים ואלקטרוניקה. אנדרו לא הופיע מעולם בסדרה לפני עונה 6, באחד מהפרקים מזכירים את זה שאחיו היה האחראי לכלבי השאול שהוא אימן לתקוף ב"פרום". למה ג´ונת´ן ושות´ מנסים להרוג את באפי? כי היא מפריעה להם בתוכניות, אני מניחה... אין לזה הסבר רציני. מדובר בחבורה של 3 חנונים משועממים שמשתמשים בקסמים וטכנולוגיה כדי להשיג כוח, כסף, בנות, שליטה... מבחינתם זה סוג של "משחק". וורן עצמו גם נהנה להריגש ולשחק אותה רע, אני מניחה. אנדרו וג´ונת´ן הם סתם 2 לוזרים חלשי אופי שנדבקים אליו והוא מנצל אותם...

The Flash

New member
אני מבקש!

ג´ונתן ממש לא לוזר! הוא הכי מגניב מכל השלישיה! וסופרסטאר היה פרק קורע!!!!

Darth Rosenberg

New member
תיקון...

זה לא נכון שאנדרו לא הופיע לפני העונה השישית... הוא למעשה היה אחד מהמיניון של הרמוני בפרק Real Me בעונה 5... אבל זו לא אותה דמות... אז בערך

Darth Rosenberg

New member
אה... וכן...

אנדרו וולס, הוא אמור להיות אחיו של טאקר וולס ששיחרר את כלבי השאול ה-Prom

trilliane

Well-known member
מנהל
אז זה כן נכון... ../images/Emo3.gif (ספויילר 6)

אמרתי אנדרו שזה אומר שהדמות לא הופיעה לפני העונה השישית, לא השחקן עצמו. אבל נקודה מעניינת, לא שמתי לב...
הם אוהבים למחזר שם שחקנים בסדרה, מה? המיחזור הכי יפה היה של השחקנית ששיחקה את ססילי ב-FFL וחזרה בתור האלפרק בעונה 6... יש אפילו התייחסות קטנטנה לקטע הזה בפרק בו היא רואה את ספייק, פרק היומולדת של באפי בעונה (לא זוכרת את השם, זה פרק מס´ 14). זה רמז כ"כ קטן שבקושי שמים לב אם לא יודעים, אבל כ"כ גאוני! אני לא ידעתי את זה בהתחלה, ואח"כ כשקראתי את זה אח"כ... מייד הלכתי לצפות שוב בפרק. גדול! גדול! גדוללללל!

Darth Rosenberg

New member
6x14 - Older And Far Away

חוצמזה - מה הבעייה למחזר שחקנים אחרי שהם היו תחת המון שכבות איפור? חחח

trilliane

Well-known member
מנהל
אכן. אבל במקרה הזה אין איפור...

או אם נדייק - לא כל הזמן. וזה באמת מקרה יפה, לא?
ובעניין שם הפרק - טוב שמישהו עושה את העבודה במקומי...
(זה לא ייאמן כמה אני עצלנית, יש לי את שם הפרק שמור במחשב... סתם עצלנות של לחטט בקבצים...)

למעלה