שאלה חצי

Cahill

New member
אתה קצת דרמטי

גולש יחיד לא יכול לגרום לסגירת פורום אם לא יהיו לו עוזרים. שרשורי פלצת של התנשאויות רקות מתוכן יכולים לעשות זאת. גם אם אפשרות שניה שלך נכונה, היא לא יכולה להזיק, כאשר יהיו שרשורים אחרים שבהם כן יהיו תגובות והם פשוט יזרקו את תגובה לאחור.

סגירה לגמרי אולי לא,

אבל גולש יחיד יכול גם יכול לגרום לפורום להתרוקן אט-אט מיושביו, ולהפוך אותו לפורום צחיח. וכבר היו דברים מעולם, ויותר מפעם אחת. אני לא חושב שקיומו של פורום "חדשות המדע" הוא הדבר הכי חשוב בעולם, אבל אם הפורום מספיק חשוב לאנשים בשביל לפתוח שרשורי "הפורום לאן?", אז זו דעתי ביחס להתנהלות הפורום. ולגבי שרשורים שבהם יש תגובות: זה נכון. מילת המפתח פה היא "אם". הפורום הזה הוא פורום חדשותי ולא קהילתי. מטבע הדברים לא נפתחים פה ארבעה שרשורים ביום, ויש הודעות שמקבלות תגובה או שתיים במקרה הטוב. פירושו של דבר הוא שהודעות עצבריות יכולות להישאר בעמוד הראשון של הפורום ימים ארוכים - ואני יכול להבטיח לך שאם לא מגיבים להודעה אחת שלו, הוא לא טורח לשרשר אליה את ההודעה הבאה, אלא מפרסם את ה"מאמר" החדש שלו בהודעה נפרדת. (כך שלמעשה, באורח קצת פרדוקסלי, שרשור עצברי עם תגובות אליו דווקא מקטין אפקטיבית את מספר השרשורים) ולגבי עוזרים: כשפורום מתחיל להיות במה לשטויות, אתה תגלה שאנשים שאוהבים שטויות נמשכים אליו ונשארים בו, וזה יוצר לולאת משוב חיובי שבו מספר המשתתפים הנורמליים יורד, ומספר השטותניקים עולה. וחוזר חלילה. ושוב, היו דברים מעולם. ולבסוף: אני לא יודע מה פירוש "התנשאויות ריקות מתוכן", אבל אולי עדיף שאני לא אדע. אני, לפחות, משתדל שבהודעות שלי יהיה תוכן - מסוג כזה או אחר.

Cahill

New member
סוף טוב הכל טוב

- אין לי מושג אם הוא עזב מרצון או מאילוץ במסרים, אך זה באמת לא משנה. - במקרה של פתיחת שרשורים רבים באותו עמוד, אז המקום של מנהל הפורום להתערב ולשרשר לו את ההודעות לשרשור אחד אם הם מדברים על אותו דבר. - סגנון כתיבתי הוא כזה שמי שקורא את ההודעות יודע כאשר מדובר עליו והפירוש של התנשאות ריקה מתוכן היא שאין מלל למעט הקנטות זולות ולא מכבדות.

deathcaster

New member
אני מניח שהכוונה אליי...

אין לי שום בעיה עם זה, את מתעלמת מהעובדה שזמן רב אני ועוד רבים אחרים כן ניסינו ללכת איתו בצורה מתורבתת והוא זלזל בניסיונות שלנו כל פעם. את צודקת במיליון אחוז לגבי סגנון התגובות המתנשא שלי, ההקנטות הזולות וחוסר הכבוד, הן יותר ממה שמגיע לו.

deathcaster

New member
אגב אם כבר שאלת ../images/Emo13.gif

אז עצבר מזכיר לי את ביל או'ריילי (שלאחרונה אני מוצא שהוא מזכיר לי הרבה מהאנשים בתפוז שקיר מתקשר טוב יותר מהם), במובן שלא משנה מה יכתבו לו הוא לעולם, אך לעולם לא יתן לעובדות לבלבל אותו. דוגמא 1: http://www.colbertnation.com/the-co...-proves-god-s-existence---neil-degrasse-tyson דוגמא 2: http://www.colbertnation.com/the-co...is-in-egypt---anderson-cooper---bill-o-reilly

aetzbar

New member
סיפור קצר

לפני שנים רבות החלטתי ללכת אל ההתחלה,, כל מה שלא הבנתי פסלתי וחיפשתי ידיעה אמיתית ומצאתי אותה, והיא פשוטה מאוד ראית - ידעת נגעת - ידעת שמעת - ידעת טעמת - ידעת- הפעלת מאמץ בפעולת שריר מעייפת - וידעת והנה , כל אלה הן ידעות טבעיות שאין צורך ללמוד אותן צורה זה שם מוסכם לידיעה טבעית כמות זה שם מוסכם לידיעה טבעית תנועה זה שם מוסכם לידיעה טבעיות ואז התברר לי בי בהתחלה בהתחלה ממש נמצא " דבר כמותי" בהמשך הבנתי שיש בעולם 5 דברים כמותיים מוחשיים ובהמשך התברר לי שהמציאו שפה כמותית והיא מתאימה לגיאומטריה ופיסיקה, כיוון שבאלה מופיעים משת הדברים הכמותיים ואז, בהמשך הדרך, כתבתי להנאתי את בראשית היה 1 ספר יצירה של המספרים ואין שם בכלל מספרים אי רציונליים, יש שם רק מספרים ומספרי תג. אני מתפלל, שמעיין היצירה לא יגמר לעולם אם מצא חן בעינכם מה טוב, ואם לא מצא חן ... גם כן טוב כל טוב א.עצבר

deathcaster

New member
../images/Emo6.gif ענק!!!

"כל מה שלא הבנתי פסלתי וחיפשתי ידיעה אמיתית" - כלומר לכל מה שאתה מגלה בו בורות אתה קורא "ידיעה טבעית"... אם כך, אני בהחלט מסכים, יש לך המון "ידיעה טבעית". כבר אמרנו שאתה לא נותן לעובדות לבלבל אותך?

ומה כעת התירוץ שלך

לכך שאתה ממשיך ללעוג לו? הרי ממילא הוא הודיע שעזב את הפורום. חבל עליך.

deathcaster

New member
אין תירוץ, זו שמחה טהורה לאיד,

תחושת ניצחון שמזכירה לי את התגובה הראשונה שלי להודעה הראשונה שלו לכאן. לא חבל עליי... חבל על הזמן שלך שאתה מנסה להטיף לי מוסר. כשאגיב לא במקום למשתמש שהוא לא טרול כמו עצבר, אז זמנך לא יבוזבז לשווא.

gryffin524

New member
שאלה

האם תוכל להסביר את פעולת המחשב בו אתה משתמש לצורך כתיבת ההודעות בפורום, מרמת האטומים במל"מ ועד הקוד שרץ במערכת ההפעלה?

aetzbar

New member
מה יש להסביר ? אני מתקתק והוא כותב

הבעייה החמורה היא, שהטרנספורמציה של הכתיבה בדרך כלל לא מצליחה ובמה דברים אמורים . הכתיבה היא אוסף של מלים, ומלה היא אוסף של אותיות המובן היחידי של אות הוא שרבוט קו בעל צורה ייחודית המובן היחידי של מלה הוא מובן גיאומטרי של צורה מורכבת ועתה צצה הבעייה החמורה איך מעניקים למלים תוכן, מעבר לתוכן הגיאומטרי את הבעיה הזו המחשב לא מסוגל לפתור זוהי הבעייה של האדם אני מציע שתדון בבעיה זו, לפני הבעייה הטכנית " איך פועל מחשב " כי מחשב יכול לפעול מצויין בהצגת צורות גיאומטריות, אבל הוא כלל לא מסוגל להעניק תוכן לצורות אלו. הפרדוכס הוא, שאתה שאלת שאלה במלים, ואני עונה לך במלים ואיך נדע שמתקיים קשר של הבנה ?. על שאלה זו כדאי להתאמץ לענות א.עצבר

aetzbar

New member
החלטתי לעזוב את הפורום - שלום.

תודה למנהל הפורום המאפשר הבעה חופשית, גם אם היא חורגת מהזרם המרכזיי. בהזדמנות זו אני מצביע על טעות במאמר שפרסמתי "יקום חדש עם רחפנים ואנרגיית רחיפה" הנוסחה שהשתמשתי בה ( שטח מלבן קוסמי ) אינה מתאימה. שנה טובה א.עצבר

deathcaster

New member
אני אתן לו מילה חמה

שיישרף לו מגיע לו טיפת יחס מכובד לאחר שהוא לא נתן שום יחס מכובד לאף אחד כאן למרות שהוא התבטא בשפה נאותה, לזלזל באנשים שמנסים ללמד אותו דברים בסיסיים על העולם הזה... לא מזכה אותו בשום יחס מכובד. גם כשמובארק הבין שהוא אינו רצוי יותר הוא לא זכה ליחס מכובד.

אני לעומת החבורה המכובדת כאן

לא מסוגל בכלל להבין את הפיסיקה שלו. מה זה למשל "אנרגיית רחיפה"?

למעלה