שאלה חצי קשורה...

talinitaly

New member
שאלה חצי קשורה...

האם מישהי מכירה כאן חנויות יד שנייה שאפשר למכור להן בגדים חדשים שפשוט שוכבים בארון מיום הקנייה שלהם ותופסים מקום יקר? העניין הוא שאני ואמי היקרה פצחנו בדיאטה בשנה שעברה, ולמרות שתוצאות היפות, לא הפסקנו לקנות לכל אורך התהליך. התוצאה- המוני בגדים חדשים לחלוטין במידות 52- 44...אני מדברת על סטוק רציני שחלקו בארץ וחלקו באיטליה (אצלי). את הבגדים המשומשים אנחנו תורמים אבל חבל למשל על 10 ג'ינסים של עונות שעדיין יש עליהם את התווית, שני מעילים חדשים...עשרות טישרטים של תמנון...בקיצור- חשבנו למכור אותם, אני מודעת לעובדה שסביר להניח שהתשלום יהיה זעום אבל...זה עדיף...זה צעד קטן בכיוון הרחבת המלתחה החדשה. מישהי מכירה?

silvey

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

פעם, לפני הרבה חודשים רצינו להיפגש, בנות הפורום, במקום פתוח וגדול (כמו פארק הירקון, למשל) ושכל אחת תביא בגדים שלה, חדשים או משומשים במצב מצוין כדי למכור, להתחלף...אבל זה לא יצא. לכולנו, מסתבר ישנם בגדים חדשים עם תווית בארון שניקנו בלהט הרגע, אפילו אם לא ירדנו במידה. (אני דוקא כן!!!
).

רוני115

New member
גם אני התחלתי לחלק את הבגדים

החדשים שלי לכל מיני חברות בעבודה, ועדיין יש לי המון דברים איכותיים במידות 14 - 16 בערך. (שמונחים על המושב האחורי במכונית שלי
וכואב הלב למסור אותם סתם ככה. סילבי הרעיון של בזאר = רעיון מדליק. כולם נהנים ויוצאים בזול.

ענבר 23

New member
היי

אני מכירה בכפר סבא חנות. אם את מחפשת מהאזור, כתבי לי במסרים ואסביר לך היכן היא נמצאת

tali283

New member
../images/Emo70.gifחנות שקונה בגדים משומשים ../images/Emo36.gif

יש בשינקין חנות שנקראת "שתיים", והיא קונה ומוכרת בגדים משומשים. מנהלות אותה שתי בנות מקסימות, והן מקבלות בשמחה בגדים שמביאים להן (וקונות אותן) ומוכרות בגדים משומשים או דברים שהן תופרות, כולל תיקים וכאלה. מומלץ בכל מקרה לבקר אצלהן. (החנות נמצאת בשינקין מצד שמאל אם באים מכיוון השוק ונחלת בנימין, קצת לפני אורנה ואלה. אני מניחה שב-144 תקבלי פרטים יותר מדוקים כולל טלפון).

למעלה