שאלה חצי מטופשת

שאלה חצי מטופשת

אם לא עובד ה-P במקלדת, מה אתם הייתם עושים? (יש לי 2 פתרונות, אבל מעניין אותי לראות פתרונות יצירתיים...)

peachy

New member
כמה פתרונות:

1. לפתוח את המקלדת ולנקות אותה קצת!!! (ולקרצף מתחת לP) 2. אם 1 לא עוזר - לקחת את המקלדת לתיקון 3. אם 2 לא עוזר - לקנות מקלדת חדשה!!! או שאל תשתמש במשפטים שיש בהם P...........

peachy

New member
אם אתה בתוכנות האופיס למינהן

אז תכנס לצורות אוטומטיות > קווים > שרבוט ושרבט לך P להנאתך.....

גלי®

New member
אני יודעת שיש לך איזה רעיון שיפיל

את כולנו מהרגליים (כמו אז , עם הניקוד
)! מה אני הייתי עושה ? בנוסף לפתרונות שפיצ´י הציעה , הייתי לוקחת את הסמל הזה :
, מפרקת אותו : -P , ומעתיקה את הP למקומות רצויים ...
מתוסבכת , כבר סיכמנו בעבר , לא ?

לא, לא הסברתי את עצמי כראוי

(כלומר, לא הבנתם אותי
) אני עובד במקום שלא עובדים בו על WORD, אלא בכל דבר אחר, אז כפתור בוורד זה רעיון טוב, אבל רק ל-10% מהזמן. - הפתרון שלי לא מערער שיווי משקל: לעשות paste כל פעם שצריך P. - הפתרון השני הוא להקליד alt+0112. - הבעיה נוצרה מניקוי יתר של המקלדת
- לקנות מקלדת חדשה זה obvious, אבל מה עושים עד אז?

מה שמזכיר לי משהו אחר

בגלל שיצא לי לעבוד עם מחשבים דפוקים מכל הסיבות האפשריות, אני יכול לתפקד ימים שלמים בלי מקלדת, או בלי עכבר בכלל, או כשהם מקולקלים ועובדים חלקית... מין יתרון ביזארי כזה שיש לפריקים של המחשבים...

מה השאלה, בעצם? מה זה ASCII?

ascii American Standard Code Information Interchange זה בעצם אוסף האותיות והמספר הסידורי שלהם. צריכים את זה כי אחרת לא היה שום אפשרות לתקשר בין מחשבים מסוגים שונים. ASCII אומר, למשל, שהאות A - מספרה הסידורי הוא 65, והסימן & מספרו 38. היום יש הרחבות לשיטה הזאת (למשל יוניקוד), אבל במקור, ASCII מגדיר 128 סימנים: אותיות באנגלית, סימני פיסוק, מספרים, וכמה דברים שצריך בשביל המחשב... וכל מחשב חדש שמייצרים, וכל מדפסת, או חתול, כל אישה וכל מנעול - כדאי להם ללכת עם הזרם, ולא להמציא שיטה חדשה, כי אחרת פשוט לא יבינו אותם.

עגנון

New member
לא זו היתה השאלה

אלא אם התכוות בתשובתך לascii . אני יודע מה זה ascii, בימי חורפי למדתי את זה לבגרות.

למעלה