שאלה חושבה

שאלה חושבה

התערבתי עם איזה חרגול בעבודה ואני חייבת תשובה. העונה הבאה שתעלה בייס היא העונה השלישית או השנייה ? תחשבו טוב טוב לפני שאתם עונים? התשובה יכולה לעלות לי ביוקר. טנקס

את מתכוונת במרץ??

כי אם כן זה העונה השניה... אין עדיין עונה שלישית...ולא יודעים אם תהייה. פשוט הייתה פגרה (הפסקה) באמצע העונה השניה והיא תמשיך ביס במרץ..

aviGODFATHER

New member
היא התבלבלה כי...

ביס מפרסמים את זה בתור "נמלטים - העונה החדשה", ולא המשך העונה השנייה. ולידיעתך - עונות של סדרות שמגיעות מהכבלים האמריקאים מורכבות מ-13 פרקים (הסופרנוס, אוז, תא רדום, סקס והעיר הגדולה וכו'...)

fire storm

New member
מורכבות מ20-30 פרקים.

רק בדרך באמצע העונה מתחילה עונת שידורים אחרת של משהו אחר, בדרך כלל סופרבול.

aviGODFATHER

New member
בכבלים זה אחרת

מס' הפרקים בעונה יכול להיות 8 (דוגמא: אוז), או 13 (הסופרנוס) או 20 או כמעט כל מספר. הרבה פעמים גם קורה שעונות שונות של אותה הסדרה מכילות מס' שונה מאוד של פרקים (הפמליה). רוב התכניות שאנחנו מכירים מגיעות מהרשתות, בגלל זה אנחנו רגילים לעונות של בין 21-25 (בד"כ) פרקים, אבל 13 פרקים נחשבים לעונה מלאה בכבלים....

aviGODFATHER

New member
אגב,

סופרבול זה אירוע חד פעמי ואין דבר כזה "עונת הסופרבול". יש עונות פוטבול ובייסבול, אבל בכל מקרה זה לא משודר אף פעם בכבלים (יענו לא בתחנות כבלים כמו HBO, Showtime, קומדי סנטרל וכו', שמשדרות סדרות)

fire storm

New member
זה לא עקרוני.

ואני דיברתי על הרשתות, לא על תחנות הכבלים, ומה לעשות שרוב הסדרות במיינסטרים הם מהרשתות.

הפסדתי ארוחה בצ'ויה

והחרגול לא "עשה" אותי.. הוא לא אוהב בנות

למעלה