שאלה חושבה

nama123

New member
שאלה חושבה ../images/Emo206.gif

שלום, אני עכשיו התחלתי לשמור שבת ולהיתחזק אני תמיד מוצאת תירוצים ליד המיפשחה שלי ועדין לא סיפרתי להם. אני פשוט עדין לא מרגישה מוכנה עכשיו מחר לבן דוד שלי יש בר מצווה והוא עולה לתורה הבעיה שהבית כנסת בסביון ואני גרה במרכז אני לא יודעת אם לבוא או לא
אם אני לא יבוא אני יגרום לריב גדול במישפחה שלי אבל אני לא יכולה לנסוע לשם או לישון שם, כאדי שלי לנסוע אם המשפחה שלי? שמעתי שאם לא נוהגים זה בסדר אני לא רוצה לחלל שבת ולא לגרום להורים וכל המשפחה לכעוס עלי מה אתם מציעים????

קודם כול! כול הכבוד על ההחלטה!!

שמחים על כך בשמים.... אמממ כעיקרון אני לא יודע כייצד לייעץ לך , אבל אומר לך שיש גם פורום חוזרים בתשובה שעונים על הסוגייה בשאלות אלו

היחידה22

New member
לא נכון שאם לא נוהגים זה בסדר...

בכל מקרה, אני מניח שכבר ביצעת את ההחלטה. אני לא הייתי נוסע במקומך... חזקי ואמצי, וספרי למשפחתך. הרי במוקדם או במאוחר הם יידעו על כך (לא שצריך להתבייש, כמובן. בדיוק להפך), לכן לדעתי את צריכה לספר ולהפסיק עם ההתחמקויות. תהיי חזקה! בהצלחה

asaf2000

New member
לדעתי

תגידי להם שהחלטת להקפיד לא לנסוע בשבת, ואת כבר מקפידה על זה בתקופה האחרונה. (שלא יחשבו שיש לך משהו נגד האח). אל תריבי איתם על זה, רק תגידי את זה בנינוחות ובכבוד, אל תכנסי על זה לויכוחים קולניים.

למעלה