שאלה חוצת סדרות

android

New member
אז זה הולך ככה

1.פאטריק סטיוארט...אין צורך להגיד למה... 2.ברנט ספינר ....דמות מעולה עם שחקן מעולה (מה עוד אפשר לבקש?) 3. רוברט פיקארדו...לשחק הולוגרמה זה לא הכי קל אתם יודעים... כל הזמן צריכים להעלם ולהופיע זה די קשה ודורש הרבה אנרגייה לעשות כזה קסם....

seti2

New member
ה-3 הכי טובים

1.לאונרד נימוי הלוא הוא ספוק 2.אברי ברוקס- בנג´ימן לאפייט סיסקו 3.פטריק סטיוארט- ז´אן-לוק פיקארד

Locutus

New member
סיסקו?!?!

No Way!! לדעתי לואר ברטון (ג´ורדי) שיחק לא רע בכלל, הייתי שם אותו ב-Top 5 שלי, ביחד עם סטוארט, ספינר, דלנסי ופיקארדו!

TOMPARIS

New member
../images/Emo23.gif אני חושב שג´ניפר ליאן

כולם עכשיו יגידו שריאן טובה יותר או שחושבים כך בגלל החזה הגדול יותר שלה. האמת שהנהלת פרמאונט רצו להעיף את קים מהסידרה אך בגלל שהוא היה שם איזה רווק מבוקש שם לא זרקו אותה אלא את ג´ניפר. לדעתי היא שחקנית מוכשרת מאד לדוגמא בפרק שר המלחמה היא דווקא טיפלה שם טוב מאד בנושא המניות שלה(כלומר אישה בעלת תדועה של גבר). [וחוץ מזה זה לא נראה מוזר שלא רק 7 לקחה לה את התפקיד אלא גם מערכות יחסים שלה של הדמות שלה(חוץ משל ניקס שאותו עזבה), בת -אם עם ג´נווי, מדריך-חניך עם הדוקטור וידיד-"עמית" עם טובק.

Esmena

New member
בקשר לעניין של בת-אם עם ג´ינווי

אם יש משהו שאני מסוגלת לאהוב בסבן, הרי זה זה. זה לא עניין של קאס(לא טעות. אני כותבת ככה), זה עניין של ג´ינווי וצעירות ממנה, והוא חזק מאוד גם אצל באלאנה(אני גם ממש לא חושבת שהיא דמות או שחקית גרועה, אגב). הקטעים האלה די מרומזים ,יותר מדי, מה שהופך אותם לעניין סוציולוגי יותר מקולנועי, כמו שקורה יותר מדי פעמים. ובאשר לקאס, אתם יודעים שאני מסכימה איתו
. אני לא חושבת שאני יודעת לאבחן שחקנים גרועים יותר מטובים אבל בכל זאת: השחקן שמשחק את לה-פורג´. נראה טיפ-טיפה מתאמץ מדי, משחק כאילו יש לו קוץ בעין או משהו
טרי פארל. אפשר לתפוס אותה קוראת את התסריט בכל רגע נתון,לעיתים לזמן של חצי דקה ויותר .

למעלה