שאלה חוזרת

גן חיות

New member
שאלה חוזרת

הוספתי הבוקר שאלה בסוף שרשור ישן בנושא תולעת הפארק וראיתי עכשו שזה עדין בסוף העמוד. לכן מעתיקה את השאלה כאן. איך אני יודעת אם יש באזור שלי??(אשקלון). הוט שלי לא מדבר על זה ולא כלום. הווט של החברה שלי הודיע לה לפני כשנה שיש תולעת הפארק באשקלון והשבוע הוא הודיע לה שהוא מתכוון בחודשים הקרובים להקפיד שכל הלקוחות הקבועים ואחראיים שלו יתנו טיפול מונע לכלבים שלהם כי זה הגיע כבר לאשדוד וזה מתקרב. \ מישהו יודע מה נכון?????????????????? ועוד שאלה בנושא: מישהו סיפר לי שהם קראו שהמחלה הנוראה הזאת התחילה בגלל רשלנות בספארי ברמת-גן. הייתכן?? מישהו יודע אולי פרטים נוספים מנין הגיעה המכה הזאת??

תולעת הפארק

עד כמה שידוע לי, כבר קיימת בכל הארץ. המקומות האחרונים שהתייחסו אליהם כאל לא נגועים הם אצבע הגליל והגולן, אבל לא הייתי בונה על זה כי התנועה של כלבים עם בעליהם היא לא מוגבלת ואין מניעה שהמחלה תתפשט. כמו כן, כמו שנאמר בשרשור ההוא, ההפרש הארוך בין זמן ההדבקה והופעת הסימנים לא מאפשר לדעת איפה בדיוק קרתה ההדבקה. בקיצור - אני מציע לטפל.

toomuchdogs

New member
האם היו דיווחים של כלבים

דרומיים שנידבקו? ע"פ הווט' באשקלון לכאן "עדיין" לא הגיעה התולעת
אני יודעת שההמלצה היא כן לחסן אחת ל-3 חודשים, למרות שאותה ווט' טוענת שאין צורך כרגע... לכן, השאלה האם אתה יודע על כלבים "דרומיים" שניפגעו כתוצאה מהתולעת?

למעלה