שאלה חוזרת

Gardner

New member
שאלה חוזרת

שאלתי את זה כבר לפני איזה שבוע, וקיבלתי תשובה - הבעיה במסמך שלי, שאני רק מנסה לשפץ קצת את העיצוב שלו, היא שאחרי עמוד 9 מופיע לפתע עמוד 3. בשורה למטה כתוב 10/20 בסדר גמור, אבל כ footer, איפה שאמור להיות מוצג מספר העמוד, מוצג המספר 3 (ואחריו הספירה ממשיכה 4, 5... ). נאמר לי כאן להסתכל על המסמך כשהכפתור של "סימני עיצוב" (או משהו כזה), לחוץ. בסדר, עכשיו אני רואה שם מלא ברייקים ומעברים בין sections. שיחקתי קצת עם המעברים האלה, והצלחתי לצמצם את הבעיה שלי, אבל עדיין לא לפתור אותה - בדיוק לפני הקטע הבעייתי יש לי טבלה ארוכה ודי צרה. אם אני שם אותה כמו שהיא אז הכל מסתדר, והעימוד עובד לי בסדר גמור. הבעיה היא שאני רוצה שהטבלה תופיע על שני טורים, בשביל לתפוס פחות מקום במסמך. אני פשוט מסמן את כל הטבלה, בוחר בכלים, טורים, ומסמן 2 טורים, רק על הקטע המסומן. הטבלה מסתדרת לי מצויין, אבל זה כנראה גורם לבעיה של העימוד. כשאני מסתכל עם סימני העיצוב האלה, אני רואה את ה section break לפני ואחרי שינוי מספר הטורים. כמובן שהורדת אחד מהם דופקת את כל שאר המסמך (מלפני או אחרי הטבלה), והורדת שניהם גורמת לטבלה להיות ארוכה, אבל מחזירה את העימוד הנכון. מישהו כאן נתקל בזה אי פעם, ו/או יודע מה אני יכול לעשות בנושא?

lilly111

New member
זה ברור

סימון קטע והגדרתו בעיצוב טורים, גורומת לו להיות מקטע נפרד באופן אוטומטי, ואז נוצרת בעיית המיספור. אולי במקום 2 טורים, תעשה טבלה אמיתית עם 2 טורים?

למעלה