שאלה חדשה

matan 18

New member
שאלה חדשה

תמיד התריד אותי משהו מאוד מסויים. מר פופו. מה הוא לכל הרוחות? מהוא חיזר או סתם קושי אתיופי שמן? כי אם כן יש כן סוג של גזענות. הרי שמר פופו הוא משרת ואולי אפילו עבד.כי הוא מכין אוכל מנקה ועושה כל מה שאומרים לו לעשות. מה אתם חושבים?

gokussj2

New member
הוא אמור להיות ג'יני...

והוא ממוצא הודי לפי הלבוש שלו , אגב ג'יני מכיר את הפוקימון ג'ינקס...אני רואה פה גניבה של דמות...תראה כמה הם דומים בתמונה

matan 18

New member
הודי אה...

כן לפי הלבוש הוא הודי. מממ חבל מה שקרה למשפחה שלו בצ'ונמי. אז תגידו יש לו כוחות מיוחדים? כאילו הוא יכול לעוף לפחות?

gokussj2

New member
כן בהחלט...

יכול לעוף , הוא יחסית מהיר וחזק אבל זה רק בהשוואה לבני אדם רגילים , בעונת דרגון בול הוא היה יותר חזק מגוקו בשלב מסויים אבל מהר מאוד גוקו עקף אותו. תגיד מה אתה חדש בסידרה שאתה שואל על פופו? ועוד דבר , מה אתה חושב על מה שאמרתי עם הפוקימון.

FireZeroX

New member
כן והוא גם אולי היה יכול להיות לוחם

די טוב אם הוא היה מתאמן.

בסאגת בוו אחרי שגוטן וטראנקס קמו

מהשינה הוא מנסה לתפוס אותם כשהם בורחים ויש קטע לחימה קצר מאוד ביניהם...

gokussj2

New member
נכון...

זה לא מראה על כוחו אומנם מכיוון שרואים אותו סופג את האגרופים בכך שהוא רק שם את הידיים פתוחות כדי להגן , וגוטן וטראנקס לא היו רציניים , כמו שהם לא היו רציניים כשהם כיסחו את כולם בטורניר העולמי , הם השתמשו במעט כוח , באותו קטע של לחימה הוא גם מנסה לעצור את גוטן במהירות שלו ונראה כביכול שהוא מהיר כמוהו אבל זה טעות , גוטן פשוט עף לאט והתרחק ופופו בא במהירות הכי גובהה שלו לפני גוטן...כך שלמי שהיה ספק...

matan 18

New member
לא ראיתי את הDB

העונה הראשונה היתה יותר מידי הומוריסטית בישבילי. יותר מידי חיות מדברות ולא מספיק פרקים של לחימה טובה.

matan 18

New member
טוב עוד רגע זה הופך להיות פורום על

צ'ונמי ולא על דראגון בול. חחח אבל יש איזה שהוא קשר. יש גל צונאמי ויש גל קמאהמאה. חחחחח אני מרגיש כמו קיןקאיי עם הבדיחות שלו. LOL

orissj4

New member
הדרומיים שולטים

אני מהדרום קוצ'ין למי שרוצה לדעת המקום הכי יפה ועשיר בהודו

g0tenx

New member
היייי גם אני!!!!! ואני גאה בזה!!!!

כל החב'רה שלי צוחקי עלי אבל לא אכפת לי..

gokussj2

New member
איזה כיף...

עכשיו אני יכול לגלות האמת אני לא מתבייש כבר , אני חצי הודי.

למעלה