שאלה חדשה

galilk

New member
שאלה חדשה

שלום לכולם, אני שוב מודה על פרשנותכן, זה מאוד מפקס אותי ויש לי שתי שאלות אחרות הראשונה כבר שאלתי ופרסתי ולשניה אני לא יודעת עדיין מה לשאול ואיך. השאלה הראשונה מדברת על מכתב ששלחתי למישהו ורציתי לדעת את תגובתו (מכתב קצת חריף) כיצד עשרה גביעים יגיב- מלכת הגביעים X-שטן למכתב -נער הגביעים ששלחתי?-ירח סיכום-נער החרבות שאלה אחרת שיש לי לשאול בלי שום קשר לפריסה הקודמת היא זה שאני רוצה לדבר עם הבוסית שלי לגבי קידום, שכר ותנאים סוציאלים שמגיעים לי ואני קצת חוששת לפנות אליה למרות שהיא טיפוס מבין. אני חוששת שאם אדבר על כך היא תכעס ותסרב לשמוע. רציתי לדעת מה לשאול לגבי זה, האם לדבר איתה על קידום ושכר או לא.. איזו שאלה ההיתם מציעים לי לשאול ואיזו פריסה. חשבתי על פריסה קלטית לגבי מצב כללי בעבודה אבל אני לא בטוחה מה דעתכם?

צ ל י ל 8

New member
היי גלי ../images/Emo140.gif

יש לי שאלה: האם הבחור כבר קיבל את המכתב לדעתך? כי יש לשאול זאת רק אם הוא קיבל וקרא, אחרת לא נקבל תשובה ברורה. בכל אופן, אם המכתב כבר נשלח והתקבל, אנא עשי פרעסה נוספת כזו: כיצד ישפיע המכתב שאני שלחתי ל-X? 5 קלפים+קלף סיכום ולגבי העבודה, את יכולה לשאול: האם כדאי לי לדבר עם הבוסית בנוגע לקידום ושינוי שכר וסוציאליות? 7 קלפים+קלף סיכום

galilk

New member
ובכן ../images/Emo39.gif

אני שלחתי את המכתב ואני לא יודעת אם קיבל או לא אבל פרסתי בכל זאת ויצא כיצד-אביר המטבעות ישפיע-קיסר המכתב-חמישה גביעים שאני-מגדל שלחתי ל-X-כוכב סיכום-שני מטות לגבי השאלה השניה שאלתי ויצא: האם -נער הגביעים כדאי לי-תשעה מטות לדבר-אס הגביעים עם הבוסית -מוות בנוגע לקידום -שתי חרבות ושינוי שכר-עשרה מטות וסוציאליות-שבע חרבות סיכום-שלושה גביעים תודה על מהירות תגובתך

טורנדו1

New member
צלילוש מתוקה../images/Emo68.gif

גם אם הוא לא קיבל את המכתב התייחסתי לשאלה שלה לפי הקלפים שיצאו לה

טורנדו1

New member
מסכן זה שקיבל את המכתב../images/Emo5.gif

בתת מודע שלך את יודעת שזה יגרום לך להסתבכויות עם אותו בחור,אני חושבת שזה מכתב פרידה נקמני שכזה,הייתה לך אבן על הלב כשכתבת אותו,וקלף השטן מעיד על נקמה,וכעס,נער הגביעים מרמז על כמה שאותו בחור נמצא בחוסר ודאות,והוא משלה את עצמו,הוא לא רואה בעינים ולא מרוכז במעשים שלו.ירח:מוכיח את הפגיעה הקשה שספגת ממנו,והמכתב הזה הוא פריצת דרך להביע את הכעס שלך,רוב הסיכויים שהוא יהיה בהלם ממכתבך,ויקבל את זה קשה מאד. סיכום:נער החרבות:אם חשבת שדרך המכתב הזה הוא יקבל
אז כן עשית מה שעשית ואל תצטערי על כך כי גם ככה הקשר היה בלתי מחייב אבל חוסר שקט מצידו יהיה ועוד איך ואפילו תשמעי תגובה חריפה ממנו.בקשר לעבודתך רצוי שתעשי פריסה קלטית כדי לדעת מה מצבך בשלושת החודשים הבאים.מקווה שעזרתי לך,אשמח לקבל את תגובתך.

צ ל י ל 8

New member
המכתב

כיצד-אביר המטבעות ישפיע-קיסר המכתב-חמישה גביעים שאני-מגדל שלחתי ל-X-כוכב סיכום-שני מטות מסכימה עם טורנדו. הדבר ישפיע עליו קצת קשה ויעציב אותו מאוד. נראה שאת עשית מעשה שיגרום להתמוטטות של הקשר בינכם. הקשר כבר לא יהיה כמו שהיה. הוא לא יצפה למכתב, והוא ממש יהיה בהלם. את המעשה שעשית, עשית מתוך דחף פנימי ריגשי וכנראה ללא מחשבה רבה תחילה. אם זה מה שהתכוונת לגרום, אז הצלחת

צ ל י ל 8

New member
שיחה עם הבוסית

האם -נער הגביעים כדאי לי-תשעה מטות לדבר-אס הגביעים עם הבוסית -מוות בנוגע לקידום -שתי חרבות ושינוי שכר-עשרה מטות וסוציאליות-שבע חרבות סיכום-שלושה גביעים תראי, הואי נאמר ככה: אל תצפי לקידום ולא לשינוי שכר או סוציאליות. לא נראה לי שהשיחה תשנה משהו. הקידון לא נראה באופק, את תתאכזבי מחוסר שינוי השכר ולגבי הסוציאליות, ממש לא ממליצה. (אל תקחי את זה כתורה מסיני, אבל נראה כי ימיה של הבוסית שלך במקום לא ארוכים). בכל אופן, לא כדאי לך לפנות אליה בנושא ורצוי להמשיך להיות נחמדה אליה. תנסי שוב אולי בפעם אחרת. מה את אומרת?

galilk

New member
אני לא בטוחה לגבי זה

מכיוון שהבוסית שלי שותפה ונשואה למקום ולבעלים, אולי אם אפרוש פריסה קלטית זה יתן תמונת מצב ברורה יותר? איך לשאול? את אותה שאלה?

galilk

New member
זה לא בדיוק ככה

היתה פה הרבה מחשבה, אני חיכיתי וביקשתי במשך שנתיים לקבל את מה שמגיע לי, תחילה כשהעניין התחיל נתתי לו שנה וחיכיתי בלי להציק בכלל, אחרי שנה ראיתי שהוא עדיין לא מסוגל להחזיר חיכיתי עוד קצת ומדי פעם שאלתי עד שלאחרונה הוא התעלם מהטלפונים שלי ולא היתה לי שום ברירה אלא לשלוח מכתב. המכתב לא היה חריף מאוד אך גם לא עדין מידי ניסיתי רק להבהיר לו שהזמן ותקופת ההמתנה שלי נגמרה.אם הוא יפגע צר לי גם אני מפגעתי עמקות ממנו. האמת היא שציפיתי שהתשובה של הקלפים תהיה שהוא יבין ויסכים ויחזיר אך האם אני מבינה שיהיה פה מאבק? האם אני יכולה לשאול האם הוא יחזיר לי את חחובו?

צ ל י ל 8

New member
כן.

אפשר לשאול: מה הסיכויים שלי לקבל את המגיע לי מ-X? 5 קלפים+קלף סיכום

galilk

New member
פרסתי ויצא

מה-ארבעה גביעים הסיכויים-שלוש חרבות שלי-שבעה גביעים לקבל -אביר המטבעות את המגיע לי-אס החרבות מ-X?-שוטה האם אני רואה פה קושי או שאני טועה?

batgalim

New member
הי גלי

מה-ארבעה גביעים הסיכויים-שלוש חרבות שלי-שבעה גביעים לקבל -אביר המטבעות את המגיע לי-אס החרבות מ-X?-שוטה סיכויים קלושים... נראה כי תתאכזבי וכי את סתם משלה את עצמך לגבי התוצאות... האם מה שאת אמורה לקבל זה כסף? אביר המטבעות מרמז כי כבר יש לך תכנונים מה לעשות איתו... את נחרצת בדעתך וכך פעלת, אך הוא רואה את פני הדברים בצורה שונה, בקלילות, הוא דוחה את דרישותיך כאילו הן לא כלום בשבילו... בזלזול, שמרגיז אף אותי... האם חשבת לתבוע את המגיע לך בבית דין?

galilk

New member
כמובן רק שחשבתי

שלא נגיע לזה ויש לי סיכויים טובים לתבוע מכיוון שהוא חתום על מסמך שמעיד שמגיע לי. אני פשוט כל כך נמנעתי מזה ואמרתי שבמידה והוא יתעלם מזה פשוט אפנה לבית דין ואני ממש לא רוצה בזה. מה עושים?

batgalim

New member
...? ... עושים !

אם הוא לא נותן לך את המגיע לך אני בעד לפנות לבית דין ! תראי... אם הוא היה מתקשר, מתנצל, טוען שאין לו ושהוא ממש רוצה להחזיר לך אבל לא יכול... נו, מילא. אבל הוא מתעלם, מזלזל, ומתנהג על פי אמות מוסר נמוכות מאוד לטעמי, רק בשביל שילמד לקח הייתי תובעת אותו.

צ ל י ל 8

New member
מה הסיכויים ../images/Emo35.gif

מה-ארבעה גביעים הסיכויים-שלוש חרבות שלי-שבעה גביעים לקבל -אביר המטבעות את המגיע לי-אס החרבות מ-X?-שוטה לצערי אכן יש קושי וזה מתחבר לפריסה הקודמת. המכתב אמנם הכעיס את מי ששלחת אליו, אבל זה לא כ"כ מזיז לו.. הסיכויים שלך דיי קלושים ונראה כי את משלה את עצמך בנידון. אני חייבת לשאול: האם באמת מגיע לך מה שאת טוענת? אולי אולי תקבלי משהו, אבל זה יהיה ממש סכום זעום, אולי רק כדי לסתום לך את הפה. נראה לי שכדאי לך לרדת מהעניין הזה

galilk

New member
וואו...../images/Emo2.gif

חבל לי לשמוע שזאת התגובה שלי והמטרה של מיכתבי היא לקבל את מה שמגיע לי לפי החוק (אולי היתה פה עניין של נקמה לא מודעת אבל...) איך אומרים , בעיה שלו.(אם אכן יגיב ככה) בקשר לפריסה הקלטית איך לנסח את השאלה?

galilk

New member
עצוב לי../images/Emo7.gif

שזה הגיע לכך אתן/ם לא יודעים איזה חברים טובים ההינו פעם. אני מניחה שאחרי המכתב הזה (שאני לא מצטערת ששלחתי!) הוא ממש ישנא אותי! אבל קשה לי לשבת בחיבוק ידיים, ממש עצוב לי כל העניין

batgalim

New member
../images/Emo4.gifתראי...

אם ב"חברים טובים היינו" עסקינן... אז וותרי לו והמשיכי הלאה. נקי את עצמך מהחור השחור הפעור בליבך בגינו ונסי לסלוח לו... איחולי שתמצאי חברויות של אמת עתיד!

galilk

New member
יכול מאוד להיות

כי חברים טובים פעם נוספת אנחנו כבר לא נהיה. ההרגשה בכל זאת מגעילה ולכן מגיעה תודה ונשיקה

למעלה