שאלה חדשה

שאלה חדשה

האם אתם שומעים מוזיקה שאתם לא ממש מכירים בגלל שהיא קשור באיזה שהיא צורה ל-TOOL? כמו למשל Kiss או Tori Amos?

j i m m y

New member
אני די פסיכי בטעם שלי למוזיקה..

בגדול כששואלים אותי, אני אומר "רוק אלטרנטיבי" אבל זו לא אפילו חצי תשובה, כי הטעם שלי במוזיקה מתרחב ונמשך לאורך עשרות סוגים של מוזיקה, ובדיסקיה ועל המחשב תמצא דברים שאתה אפילו לא יכול לדמיין אותם ולנסות למצוא קשרים בניהם.. עכשיו למשל אני שומע את Massive Attack והדיסק הבא שאני הולך לשמוע הוא אלבום הרמיקסים הכחול של ביורק. אין מוזיקה שלא נגעתי או טעמתי אותה, במסע לגיבוש הטעם המוזיקלי שלי. אבני דרך, אמנים ששמעתי ושאני עדין שומע מקוטרגים החל ממוזיקה קלאסית, ג'אז, נעים בין פולק אמריקאי, רוק אקספרמנטלי וקלאסי, עד רוק אלטרנטיבי ולעיתים אפילו מטאל וטראנס פה ושם. חובבי ג'אנר מסויים לא יבינו את הטעם שלי, בעיקר חובבי פאנק שימצאו אצלי גם אלבומים של Green Day וגם אלבומים של Immortal. תבינו, יש לי אפילו שתי דיסקים מקוריים של MadreDeus ! אנשים קוראים לזה "מוזיקת עולם" (אבל אני לא, זה פשוט פאדו-מוזיקת פולק פורטוגזית) אני לא יודע איך להגיד לך את זה, למרות שזה ברור אצלי. את Kiss אני ממש לא אוהב, וגם עם AC\DC יש לי בעיה, בגלל הגישה המסחרית שלהם. אני מתרחק ממוזיקה שיש לה ריח של כסף, ומתקרב למוזיקה שיש לה ריח של "התאבדות מסחרית".

אממממ

אני לא שומע לא טורי אימוס ולא קיס אבל התחלתי לישמוע את פיצ' ואת קאייס בגללם כאילו יותר נכון ביזכותם....לא הכרתי את הלהקות האלה פעם ואהבתי את הסיגנון...

MelodicTruth

New member
את טורי איימוס\דפטונז\NIN\רייג'\

אהבתי עוד לפני שהכרתי את טול, את קיוס וקיס לא אהבתי לפני שהכרתי את טול וגם עכשיו אני לא אוהב אותם....הלהקה היחידה שטול הוסיפו לרשימת המועדפים שלי היא פיץ'

Superunknown1

New member
טורי איימוס אני לא כל-כך אוהב.

ואת קיס מתעב, הם לא מושכים אותי בכלל. רייג' זה נחמד. אבל לא יותר מזה. דפטונס מעולים. יש לי שתי דיסקים שלהם, שתי האחרונים, והם נמחרשים אצלי בלי סוף במערכת. NIN זה סיפור אחר. אחת משלושת הלהקות האהובות עליי. אין מילים למוזיקה שלה המצויינת, הקודרת והתעשייתית בפרט, וכתיבה של רזנור בכלל.

MelodicTruth

New member
תשובות

peach-הלהקה בה ג'סטין היה לפני שהצטרף לטול, הם גם עשו להם גרסת קאבר לשיר you lied שנמצא בסאליבל kyuss-להקה חביבה(הבסיסט המפחיד של QOTSA מגיע מקיוס), טול עשו להם קאבר בהופעות...נראה לי שקוראים לשיר demon cleaner

MelodicTruth

New member
זה הקשר

הם עשו קאבר לקיס(calling doctor love) יחד עם חברים מג'יינז אדיקשן ורייג'

אלו Z

New member
פחחח

קיס היא אולי הלהקה הכי ממוסחרת בעולם...אפשר לקנות סוכריות קיס, מחזיקי מפתחות קיס, בגדי קיס, צעצועי קיס, בובות קיס, ספות קיס, קונדומי קיס ואפילו יש ארונות קבורה של קיס!

Superunknown1

New member
גם של שרהל'ה שרון, והיא באמת אלילה.

יש לך נקודה ? מה הקשר למוזיקה שלהם ?!

למעלה