אני די פסיכי בטעם שלי למוזיקה..
בגדול כששואלים אותי, אני אומר "רוק אלטרנטיבי" אבל זו לא אפילו חצי תשובה, כי הטעם שלי במוזיקה מתרחב ונמשך לאורך עשרות סוגים של מוזיקה, ובדיסקיה ועל המחשב תמצא דברים שאתה אפילו לא יכול לדמיין אותם ולנסות למצוא קשרים בניהם.. עכשיו למשל אני שומע את Massive Attack והדיסק הבא שאני הולך לשמוע הוא אלבום הרמיקסים הכחול של ביורק. אין מוזיקה שלא נגעתי או טעמתי אותה, במסע לגיבוש הטעם המוזיקלי שלי. אבני דרך, אמנים ששמעתי ושאני עדין שומע מקוטרגים החל ממוזיקה קלאסית, ג'אז, נעים בין פולק אמריקאי, רוק אקספרמנטלי וקלאסי, עד רוק אלטרנטיבי ולעיתים אפילו מטאל וטראנס פה ושם. חובבי ג'אנר מסויים לא יבינו את הטעם שלי, בעיקר חובבי פאנק שימצאו אצלי גם אלבומים של Green Day וגם אלבומים של Immortal. תבינו, יש לי אפילו שתי דיסקים מקוריים של MadreDeus ! אנשים קוראים לזה "מוזיקת עולם" (אבל אני לא, זה פשוט פאדו-מוזיקת פולק פורטוגזית) אני לא יודע איך להגיד לך את זה, למרות שזה ברור אצלי. את Kiss אני ממש לא אוהב, וגם עם AC\DC יש לי בעיה, בגלל הגישה המסחרית שלהם. אני מתרחק ממוזיקה שיש לה ריח של כסף, ומתקרב למוזיקה שיש לה ריח של "התאבדות מסחרית".