לא יצא לי הרבה להשתמש בתרופות "סבתא" אבל.... לפני חודשים שמתן שילשל (זוכרים??) על ימין ועל שמאל בלי להבחין שרק הרגע קיבל טיטול חדש. מאד חששנו לכויות בטוסיק הלבנבן שלו. חברה מהעבודה אמרה לי שימי לו אבקת קורנפלור של גלעם (כן כן זה עם הפרצוף של התינוק). הסתכלתי עליה כאילו שנפלה מהירח אבל להזיק לא יכול. ניסינו ומה אגיד לכם. תוך שעתיים הטוסקי היה יבש ונשאר נקי בלי פצע אחד קטן!! וככה עברנו את הסערה ההיא.
נתת לי רעיון נפלא עכשיו ואני אנסה היום כי גם עומר סובל מתפרחת מוגברת שיוצרת צריבה חזקה בעור וחוץ מביבי אגיסטן (שאסור להשתמש בו בקביעות) כלום לא עוזר אז תודה על הרעיון
ומי שתזכור את זה עוד תודה לי!!! אז אני לא מאמינה בתרופות סבתא אלא אם הן עובדות וזו עובדת בדוק!!! מה עושים נגד עקיצת דבורה? לוקחים שן שום חוצים לחצי שמים על העקיצה וסופרים עד 10 כשמגיעים ל-7 כבר לא כואב ולא מתנפח. בדוק!! כבר השתמשתי 5-6 פעמים על הילדים ולכן תמיד יש לי כמה שיני שום בתיק העזרה ראשונה באוטו.
תרופות סבתא אלה רק דברים טבעיים שאם לא יועילו בטח לא יזיקו.. מה שאי אפשר לומר על כלל התרופות הקונבנציונליות... ועוד נקודה למחשבה.. אם תלמדו את הגוף של ילדכם להתמודד לבד עם מחלות במקום להעלות את מניות טבע תראו שבמשך השנים רק תגידו תודה על כך... אז הילד קצת מצונן..וקצת חום..וקצת כואב.. הטבע יודע להתמודד לבד.(כמעט תמיד) נסו ולא נראה לי שתתאכזבו.
אך בכל זאת נוהגת לשמוע בעצותיהם... למה לא בעצם? לליאור שלי בינקותה היה שבר רציני בטבור-סבתא שלי טענה שאם אשים לה מטבע לוחצת על הטבור זה יסתדר.....אהמממממממממממ......לא ניסיתי וזה היסתדר לבד.....אז מה אתם אומרים? אני לא יודעת.....לא פוסלת.....יש מקרים ויש מקרים.....