שאלה חדשה מהנה

שאלה חדשה מהנה ../images/Emo9.gif

אז יצא לי לחשוב השבוע, יותר נכון היום, על מופעים משותפים, אירוחים וכו וכו וכו, בעקבות האירוח של ברי סחרוף ביום הסטודנט באוני' ת"א והאירוח שיתרחש ביום שני הקרוב של גידי גוב ב"ירוק בעמק", במסגרת יום הסטודנט של מכללת עמק יזרעאל (כבוד!). אז ככה... נכון שהיו שאלות דומות, אבל לדעתי השאלה עכשיו תהיה יותר מעניינת ומאתגרת. אילו אומנים הייתם רוצים לראות מופיעים, מארחים, מתארחים ושרים עם יהודית? איזה שירים הייתם רוצים לראות את כל אחד מהאומנים שר, מארח או מתארח אצל יהודית? אם היה נערך מופע מחווה ליהודית, אילו אומנים היו משתתפים בו ומה הם היו שרים? לפי דעתי זה ממש מעניין. ואמנם די בנאלי יהיה להגיד "לשמוע את סיוון שביט שרה את כשתבוא אהבה" או "יהלי סובול שר עיר קטנה" או לא יודעת מה, אבל בכל זאת, כל מה שעולה לכם בראש :)
 
טוב, אז אני אענה..

והנה רשימת האומנים שהייתי רוצה לשמוע שרים עם יהודית ולשמוע מה הם ישירו :
רונה קינן (דההה...) - שתשיר עם יהודית את "הרגע שלפני"... אחח זה יכול להיות מדהים. ואמנם כבר בוצע, ולא הייתי נוכחת, הייתי בוחרת שיהודית תשיר את "מבול".
אהוד בנאי (כל כך כל כך) - שישיר עם יהודית את "בך לא נוגע".. למה? לא יודעת, זה נשמע לי יפה בראש. ושיר שלו שהם יבצעו ביחד? "יוצא אל האור"
אריק איינשטיין (איך אפשר שלא) - שישיר עם יהודית את "שיר ללא שם". מרגש ברמות. ושלו? כבר חלמתי על זה פעם - "סע לאט".
ברי סחרוף (שוב) - למה שמה אותו למרות שכבר היה? כי אני חשבתי על משהו אחר לגמרי. שיבצע עם יהודית את "תמונה". זה מה שקיוויתי שיהיה ביום הסטודנט. ושלו? דווקא לא את "כמה יוסי" למרות שהיה נהדר, אלא את "ככה זה".
גלי עטרי (אחד מהחלומות הכי גדולים שלי) - שתשיר עם יהודית את "לקחת את ידי בידך". אני יודעת שלא כולם יתמכו, אבל אני חושבת שזה יהיה ביצוע אדיר. ושל גלי - (נורא נורא קשה לי) - אני מתלבטת בין "ערמונים מהאש" ל"השיר שיביא לך אהבה".
דניאל סולומון (כי הוא תותח) - שישיר עם יהודית את "כמו אל מים", או את "וידוי", למה? בגלל הפסנתר. ושלו? לא מכירה מספיק שירים, אבל ההכי אהוב עליי זה הדואט עם רינת בר, "סוף הקיץ" מ"מפגשיר".
חוה אלברשטיין (ברור!) - שתשיר עם יהודית את "נוסע סמוי" למה? בגלל שזה שיר יפה והוא גם שלה. ומה שלה? האמת, שנורא קשה לי לבחור. מאוד מאוד קשה לי. אז אני לא אבחר
יהודה פוליקר (עוד חלום!) - שישיר עם יהודית את "סליחות". למה? כי הוא יכול להיות ממש אדיר בזה! ולעשות את הגיטרה המגניבה מהגירסה של "מילה טובה". ושלו? בעיקרון? כל השירים של פוליקר מעולים! אבל הייתי רוצה לשמוע דווקא אותו מנגן ואת יהודית שרה את "רומיאו".
יוני בלוך (כי ניר משפיעה עליי) - שישיר עם יהודית או את "בלילות הסתיו" או את "דניאל" כהוקרה לאחיו הקטן. ושלו... שניר תבחר
לא מכירה מספיק.
יוני רכטר (איך אפשר בלעדיו?) - שישיר עם יהודית את "הבלדה על אדון כמעט וגברת כבר". מתאים. ושלו? סביר להניח שהייתי הולכת על הביצוע המדהים של "שיר על יונה בחלוני". ואני עייפה עכשיו, אז חלק ב' יהיה אחר כך או מחר
 
זהירות- שאלה דורשת מחשבה לפניך!

ממש לפני כמה ימים, ישבתי לי, שמעתי מאיר אריאל, וחשבתי: "מה היה קורה אילו יודית היתה מופיעה איתו?" אין לי ממש תשובה לשאלה הזאת. אני לא בטוחה איך זה היה מתקבל כי מאיר אריאל מאוד ייחודי וקשה לשיר איתו. נתון לשיקולכם. אבל מה שבאמת הייתי רוצה מאוד זה לראות את מתי כספי ויודית על אותה במה, שרים כמובן את "ביום מסה". וסליחה על הבנאליות- אבל ממש הייתי רוצה לשמוע אותו מבצע את "לקחת".. בנוסף, לא הייתי מתנגדת לשמוע אותה עם חווה!!! בקשר למחווה ליודית- נורית היתה שרה את ילדות נשכחת דבר ראשון ואז אולי את אהבה יומיומית או את לקחת. מתי היה שר את בך לא נוגע. אריק אינשטיין היה שר את סליחות. חווה אלברשטיין היתה שרה את סיפור מותם רונה היתה שרה איזה שיר מהאלבום החדש {שוב מתחלפת העונה? עיר קטנה?} ברי היה שר את פעם וחמי רונדנר, יוני רכטר, סיוון שביט, יהלי סובול, פיטר רוט שעליהם כבר אין לי כוח לחשוב... בהזדמנות זו אני צריכה לברר איזה עיניין- עוד לא היה מופע מחווה ליודית אף פעם נכון?
 

YA2007

New member
חולה על האתגרים שלך ../images/Emo9.gif

יאללה, אפשר להתחיל לפנטז
מופע המחווה:
מירי מסיקה וריקי גל בדואט "באה מאהבה"
גלי עטרי מבצעת את "שירה"
עברי לידר ויהודית בדואט "רעידת אדמה"
וחוץ מזה, היה גם מעניין אם:
קרן פלס מנסה את כוחה ב"את הכל אזכור"
יהודה פוליקר מביא אותה ב"תן לי"
אהוד בנאי ויהודית משחקים אותה ים-תיכוני בביצוע משותף של "דבקה רפיח"
 

ToMeTiN

New member
:)

מסובך לי מדיי לחשוב מי ישיר מה, מתי ועם מי:) ובכלל מוזר לי לחשוב על מופע מחווה, זה לא משהו שעושים כשחושבים שהסוף קרוב, או כשהאמן הגיע לגיל 60 ואין מה לשדר ביום בשישי בערב?
 
אוייי ואבוי!!! זה היה נורא לקרוא את זה...

"הסוף קרוב.." וואו זה בא לי בבום.. ממש קשה לי לחשוב על זה.. חח עזבו.. יש מצב שאני סתם מגזימה..
 
הלו!! להירגע!

מה קשור ל"הסוף קרוב" וכל זה?! 30 שנה האישה שרה, הגיע הזמן שמישהו יראה לה שהוא יודע להעריך את זה, מה קשור לסוף קרוב? להרבה אמנים שעדיין חיים בינינו כבר נערכו מופעי מחווה (שלמה ארצי, מתי כספי ועוד ועוד). לא צריך להגיד דברים כאלה. זו ממש לא הייתה הכוונה.
 

ToMeTiN

New member
סליחה

לא התכוונתי לעשות את זה טראגי פשוט צמד המילים "ערב מחווה" מעלה לי אוטומטית את הקונוטציה הזאת... אולי אפשר לקרוא לזה - מופע המראה את גדולתה של הזמרת עד אתה, תוך רצון שתמשיך ותתפתח? אההם, לא... ארוך מדיי:)
 

PianoGirl20

New member
אממ...הבחירה שלי

קודם כל, הייתי רוצה לראות את יהודית עם יוני רכטר (כמו המופע אז שהיה להם לפני 30 שנה בערך..)וגם לראות את הכבש הששה עשר באיזה מופע איחוד מרגש.. חוץ מזה הייתי רוצה לראות את יהודית עם אלאניס מוריסט. למה?.. לא יודעת, שתיהן זמרות מדהימות עם קול מדהים, שתיהן מעולות באילתור, והיה יכול להיות מעניין לראות אותם יחד.
 
למעלה