שאלה חברים קצת יחס

שאלה חברים קצת יחס

חחח טוב אז ככה בשנים האחרונות האמפריה של המשצים בבצפר שלי במגמת ירידה נוראית! והשנה יצאו לקורס 4 בנות שבו נגיד לא המשציות האדאליות בלי לפגוע... קיצור היתה אחת שמזה רציתי שתצא והיא לא יצאה (לכל השואלים למה רק בנות אני בבצפר של בנות בלבד ולא לא חסר לי בנים) קיצור היא ממש מתחרטת שהיא לא יצא ואני די רוצה שהאמפריה לא תקרוס סופי שאני ושני 2 שמנסטיות נעזוב אז אני רוצה להעביר אותה קורס זריז אצלי של המשצים ולהכניס אותה למסגרת המשצים בבית ספרי הקט... אבל אני נגד הדברים האילו בדרך כלל וזה לא נהוג אבל אני חייבת אותה בסגל... מה דעתכם?

ניצניזם

New member
ואם היא תעבור ת'קורס בחופש הזה?

ובנתיים היא תהיה כ"מתלמדת......."? :) ושנה הבאה היא תהיה משצית שעברה את הקורס.. ובנתיים מין פרח משצית.. :) חיחיחיייי תנסי!!! אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת שניצ

בעיקרון אישרו את רעיוני

היא לא תקבל תעודת משצית אבל שנה הבאה היא תצאה לסיור ונווט... שניצ קרעת אותי מצחוק על צריל החפרפרת חזק קבלי חח

ניצניזם

New member
ח"ח אצלך זה........?

כי כשהדרכתי בקורס משצים את קבוצה 4.. קיבלתי ח"ח מהם.. - חובש חתיך.. :) חיחיחייי ח"ח - חייל חתיך? ח"ח- חתול חמוד? ח"ח- חמוד חורק? ח"ח- חזיר חורפ? ח"ח- חלום חלומי? ח"ח- חבלן חמוש? ח"ח- חרא חריף.................? ח"ח- חומוס א-ח-לה? ח"ח- חיתול עם -ח-רא? ח"ח- חלומי חריף? ח"ח- חבר חצוף? ח"ח- חשיש?- לא, זה לא -ח-ינוכי!!!! ח"ח- חבורת חולמנים? ח"ח- חיריה חולפת.? ח"ח- חיפושית חמודה? ח"ח- חציל!??!?! - זה אני...- איפה ה-ח- השניה? ח"ח- חירבוש חיובי?! :) ח"ח- חיזוק חולף? (עם הרוח....) ח"ח- -ח-לף עם הרו-ח-.... חחחחחחח......... ניצן

הקורס זה לא הכל

אצלנו בבי"ס חלק גדול מהמש"צים לא עברו קורס, והם מש"צים לא פחות טובים מהשאר. חלקם אפילו יותר פעילים וטובים מאלו שכן עברו קורס. תני לה לתנסות, למדי אותה קצת את הבסיס, ותשחררי אותה לשטח. בד"כ אצלינו רק היודניקים שהיו בקורס חושבים שהקורס הוא הכי חשוב אבל אחרי שנה הם מבינים שהקורס הוא כלום מלבד עוד התנסות או שתיים, וחוויות של כיף, אבל הוא ממש לא קובע מי מש"צ ומי לא.

למעלה