שאלה חבר'ה

mestel

New member
שאלה חבר'ה

שלום לכולם רציתי לדעת..האם הרכבה של נוסע נוסף על B&w 250 יכולה לפגוע בקטנוע? הניסעה היא יחסית קצרה...10 קילומטר כל כיוון... והיא יום יומית. האם זה יכול להרוס משהו או לפגוע במשהו? חשוב לציין שאני מרכיב אני לא נוסע במהירות המרבית של הכלי...גג 100..

אם אתה מרכיב באופן קבוע

אז אולי כדאי להקשיח את הבולמים האחוריים בור בכביש בשילוב מורכב, יכול בהחלט לפרוץ מחזירי שמן של הבולמים - ראיתי כאלו מקרים כבר חוץ מזה , לא צריכה להיות בעיה מיוחדת

mestel

New member
תודה רבה

איך מקשיחים את הבולמים האחוריים??? ואולי מישהו יודע איזה לחץ של אוויר צריך להיות בB&W .?

הכי בטוח להיכנס למוסך שלך

אני מנחש שאין לך כלי יעודי לכיווץ הקפיץ, ולמרות שניתן לסובב את הבולם עם תרנגול (סוג של פלאייר כזה) אז פשוט תיכנס למוסך ותבקש שיקשיחו לך את הבולמים האחוריים למקסימום עם איכות הכיבישם בארץ, בכל מקרה הייתי עושה את זה המוסך לדעתי לא יבקש אפילו תשלום, זה בדיוק דקה לבצע את זה ולא דורש פירוק כלשהוא של הקטנוע

mestel

New member
תודה רבה לך!

איזה מוסך היית ממצליץ באזור תל אביב לטפל בכלי? אני טיפלתי הכלי הקודם שלי..ג'ט פורס 125 בריידר.. לא הייתי הכי מרוצה..אבל הם לא עשו משהו מיוחד לא בסדר.... יש איזה המלצה? או לטפל רק במוסך המורשה -עופר אבניר.

אין לי המלצה למוסך ספציפי, מצטער..

אבל כן הייתי ממליץ לך להיכנס אליהם ולבקש שיקשיחו את הבולמים האחוריים

למעלה