שאלה .. זכורים את

מוגי13

New member
שאלה .. זכורים את

האחות של ג´ן - היא אחת התאומות ששיחקו מסדרת טלויזיה משלהן. שודרה נדמה לי 4 עונות.. ובכן השאלה שלי היא: למה הוציאו אותה. אני חושבת שהיתה מוסיפה ה-ר-ב-ה לסדרה ובמיוחד לדוסון.. למה הוציאו אותה?? מחכה לתשובתכם וכן את השם שלה.. שלכם אורית

Summer Spirit

New member
ממממ...

לאחות של ג´ן קראו איב ולא, היא ממש לא מוסיפה הרבה לסדרה.. יש את ג´ן ואת צ´ארלי שעושים את זה ובכלל איב היית אחת הדמויות המאד שוליות ולא הכי מעניינות שעברו בסט של דוסון עם השנים. ועוד משהו, זאת שמשחקת את איב היא אחת התאומות ששיחקו ביחד בסדרה "תיכון סוויט ואלי" לפני איזה 5 שנים אני חושבת!

LillipooT

New member
נכון .. ../images/Emo60.gif

גם לדעתי היא לא ממש הוסיפה.. הייתה מאוד שולית. היא גם הופיעה באיזה 3 פרקים וגם כן לכמה דקות. וכן היא שחקה בתיכון סוויט ואלי !

me shehi

New member
זה לא כל כך מדוייק...

לדעתי לפחות. היא אכן הוסיפה קצת אקשן לסדרה, קצת צבע. אמנם שנאנו אותה בגלל שהיא העיבה על דמותה של ג´ואי אבל אני אישית אהבתי את איב. ואהבתי עוד יותר את העובדה שהיא עזבה אבל לא קשור. ומי שגילמה אותה ואת ג´סיקה ב"סוויט ואלי" היא- בריטני דניאל (שיצאה באותה תקופה עם ג´וש ג´קסון).

LillipooT

New member
תודהשתקנת ../images/Emo60.gif

ממ.. האמת שבאמת באותה תקופה היא הוסיפה לסדרה. באמת היא הייתה נורא שונה מכל שאר ה"קריקרים" .. וזה הוסיף צבע. אבל כיום נגיד.. אין צורך בדמות הזאת. היום יש מספיק דמויות שונות אחת מהשנייה עם צבע ופלפל ומה שאת רוצה

מוגי13

New member
נכון. באותה תקופה היא הייתה

מאוד פלפלית לסדרה. אבל למה רק ל- 3 פרקים. היה לה בעיה מבחינת חוזה.. לא אבהו את ההתנהגות שלה?? ובאותה תקופה אהבתי מאוד את סוויט ואלי - תודה שהזכרתם לי.. מחזיר אותי אחורה.. נדמה לי שעכשיו יעשו סדרה על התאומות המתבגרות שלנו - התאומות אולסן (אלא ששיחקו את מישל בצער גידול בנות)? לא?

למעלה