שאלה ו-2 בקשות

שאלה ו-2 בקשות../images/Emo3.gif

שאלה - למה בתירגומי שירים (במאמרים) יש רק 3 תירגומים מפיקאסיון אוראל? בקשה #1- אפשר בבקשה תירגום לשיר Dia De Enero? בקשה #2- מישהו יכול בבקשה להסביר לי בקצרה/להביא לי תירגום לשיר Lo Imprescindible? תודה מראש, והמשך יום נעים
, אן.

12ShakirA12

New member
כי אין ביקוש לתרגומים../images/Emo3.gif

והנה לך תרגום לשיר Dia De Enero
Dia De Enero - יום בינואר פגשתי אותך ביום ינואר אחד עם הירח על אפי וכשראיתי שהיית אמיתי/כנה אבדתי בעיניך איזה בידור מסורבל(
) איזה הרגשה נעימה / מתוקה עכשיו שאנחנו הולכים מסביב לעולם כמו אינס ובניטין (או לפי התרגום באנגלית מוט וג'ף
) מצאתי כמה שריטות שעשו לך / השפיעו על דרכך אבל אהבתי המשוגעת היא הרפואה הכי טובה בשבילך אני ארפא לך את הנשמה ואת duelo
אני אעזוב אותך כמו חדש והכל יעבור בקרוב תראה את השמש זורחת לך יותר מלכל אחד מגיע להיות מאושר אתה עוד תראה איך יתרפאו לאט לאט פצעיך אתה עוד תראה איך החיים עצמם יפרידו את המלח מהים (
) ולמרות שהיית זר אפילו במדינה שלך אם שאלתי אותך 'איך אתה אומר' (מבטא קולומביאני) היית שואל 'מה אמרת' (מבטא ארגנטינאי) והיית בוכה מאושר, והיית שומע bandoneón (מה זה
) למרות שנראת מפוזר בגלל ההליכה שלך אני יודעת מה גורם ללבך לכאוב ובגלל זה רציתי לעשות לך את השיר הזה אתה עוד תראה איך יתרפאו לאט לאט פצעיך אתה עוד תראה איך החיים עצמם יפרידו את המלח מהים (
) (תיקונים יתקבלו בברכה
) השיר השני שביקשת קצת קשה לי לתרגם חח
תהני

למעלה