שאלה ותשורה

adam_a

New member
שאלה ותשורה

השלום, לאחר פישפוש בכיסי (הדל) הוחלט לבחון את אופנוע ה XT 350 שנת 97´. אי לכך ובהתאם לזאת אדם היה רוצה מעט חוות דעת עליו בתור אופנוע לשימוש שטח יעודי מתון (יחסית). האופנוע יהיה אבן הדרך הראשונה של האדם בשטח ולכן היה רוצה לדעת מספר דברים: האם על האדם לדעת דברים חשובים בנוגע לשנתון? מהיא חוות הדעת הרווחת על המתלים (החסונים?) שלו? האם מומלץ החגב? ולתשורה- לכל העונים
ו-
בשרני בתודה מראש, איכר פשוט... אדם

enigo

New member
תודה ותשובה...

החגב האמור יתאים לשימוש שטח מתון... מאוד מתון. רכבתי קצת על שנתון 93, והגעתי למגבלות שלו מאוד מהר מבחינת מתלים. הרבה פחות מוצלחים משל XR250.המנוע לעומת זאת, ממש נחמד. כל האמור לעיל צריך להלקח בערבון מוגבל משום שבשנת 95 עבר החגבון עדכון, ולפי אנשי מוטו המתלים שופרו משמעותית, אבל אני לא מאמין שהחגב הפך עורו. דעתי האישית - אם מדובר בהרבה כבישים בינעירוניים ורכיבת שבילים/טיולים בסוף שבוע - HAVE FUN, אם מדובר בשטח יותר רציני (קפיצות, שטח מסולע וכו´) אז צריך לשקול אלטרנטיבות - DR, XR, קטמ 400 וכו´. מצטער אם ביאסתי,enigo.

adam_a

New member
../images/Emo140.gif ו-../images/Emo45.gif כמובטח

והוא ישמש ככלי תחבורה פחות או יותר ראשי עם רכיבת שבילים/טיולים אבל לא שימוש אינטנסיבי בשטח... הוא יעזור לי ללמוד את הבסיס והטכניקה של הרכיבה וכך בעתיד אוכל לצלוח את היער עם כלי יותר "מתאים". תודה על התשובה אדם

אדם

לXTים בכלל יש בעיה של מתלים רכים. כזכור מתלים רכים בעייתיים יותר עם קרקע רכה ולא קשה, קח את זה בחשבון. סה"כ שווה לנסות אותו גם ביער ולראות למה הוא יהיה מסוגל ולמה לא... לא ככה?

מדברבר

New member
תשובה

עזוב אותך מ XT בשטח.
מניסיון קורע לב של חבר.
יכולת הכלי בשטח היא מינימלית והוא פשוט מתפרק כשקצת לוחצים אותו. אם אתה נשאר רק על שבילים כבושים - אין בעיה, אך לא מעבר לזה. נסה למצוא הונדה 250 XR. באחוות איכרים

STIVENZ 426

New member
אחי האיכר לצהובים..

הכך תשבר לה מסורת? הכך תתפרק לה TEAM BUZUKI? עם איכס T? לא חראם?
אם כבר TEAM BUZUKI אז עד הסוף לא? ידעתי שכאשר אספר לך אתה לא תעמוד בפיתוי...
זהו? הלכת לחתום שעות נוספות? כה לחי.. בוא, בוא ורכוש DR חסון, עשה לו שיפורון במתלים, והרי לך אחלה בחלה של חגב גם לכביש וגם למרעה באחו.. XT? אופנוע של בחורות...
סטיב אחיך לצהבהבים..

adam_a

New member
אופנוע של בחורות אה?../images/Emo3.gif

איפה Xטייל... המישהו יצא לעזרתו של ה XT?
אדם

STIVENZ 426

New member
בזמנו שהקמנו את הסיירת, לא דובר על

אלימות!!! דובר על הXT350.. לא יעזור לך גם בית דין.. יאללה.. הולך לישון קצת.. סטיב

יקום גם יקום

אני לא הולך עכשיו להגיד שהXT הוא המלך ושאף אופנוע לא משתווה אליו. א-ב-ל! כמו שאני מכיר את מנוע ה500 (שבנוי דומה לאחיו הקטן כמו שהבנתי מכמה פה) אז הוא יותר עמיד מזה. אותו בן אדם שאמר שמת לו הXT בידיים מוזמן לספר יותר על המקרה. בכל מקרה, אל תשכח שכביש ושטח זה שני ניגודים (במובנים מסויימים). ככה שאם משהו מותאם יותר לכביש, הוא פחות לשטח. הXT פשוט יותר מתאים לכביש. לדעתי אם אתה לא הולך להכנס לשטח קשה מדי עדיף לך הXT בגלל שXR פשוט לא ישרוד יותר מדי נסיעות (יחסית לאדון XT). אמרו פה כבר בפורום, כששאלתי, שלמתחילים עדיף XT כמו שעדיף XR כי מתחיל לא כל כך ירגיש בהבדל. אם אתה הולך לסוע בכביש לא כל כך מעט שווה לנסות. אגב, הDR הוא אופנוע טוב אבל המחיר שלו עושה אותו חבילה מ%$#$%ת. כן, עוד דעות יתקבלו בברכה.

enigo

New member
ה 500 דומה ל 600 , לא ל 350

מנוע ה XT500 הוא גירסה מוקטנת מהלך בוכנה (למיטב זכרוני, אבל יכול להיות שזה קוטר) של ה 600, השלדה כמעט זהה, אם לא לחלוטין וכך גם כל השאר, גם ההספק קרוב מאוד. לגבי ה 350, אמרתי לך בשרשור אחר, לפחות לגבי הדגמים שלפני 95, מדובר באופנוע שאפילו מתחיל ימצה מהר מאוד מבחינת מתלים, בהנחה שהוא רציני בנושא, ולא רק בקטע של הפוזה. ברכיבת השטח הראשונה שלי ליווה אותי חבר "וותיק" עם XT 93, כמובן שהחלפנו אופנועים וישר הרגשתי שהמתלים מגבילים אותי, כולל סגירות במקומות שה XR אפילו לא התאמץ... עם מתלי ה XR לקח לי עוד כמעט שנה עד שהתחלתי לשקול הקשחה של המתלים. לדעתי, אלא אם אתה לא מוצא שום XR במצב סביר, בחר בו. אולי אפילו קטמ 94, אם התקציב מרשה ואתה מוצא אחד שעדיין "חי" (אפשרי בכלל? לא יודע, שווה לשאול את אנשי ה קטמ).

אתה צודק אבל

היתה שנה ששיפרו אותו (לא זוכר, נראה לי שמוטו אמרו שזה היה 95) והXT היותר חדש הוא בדוק שונה מאחיו. כמה יותר טוב ברכיבה? לא יודע. אבל יותר טוב. חוץ מזה, אפשר להשיג XT במחירים יותר טובים מXR, שלא לדבר על חלפים.

למעלה