שאלה. ותענו בכנות.

nimfo

New member
שאלה. ותענו בכנות.

מי מביניכם באמת ובתמים חושב ומאמין שהוא מבין ברוק? וכמה מבין אלו שענו כן באמת מבינים ברוק..? אני כבר צופה מראש אני חושבת את גל התגובות הסרקסטיות וה"קוטלות" כפי שהוגדרו פה, אז לכל אלה שבאים להתמרמר על השאלה הכביכול מתנשאת שלי - אני לא רואה תצמי כמבינה גדולה ברוק. פשוט ממה שאני רואה פה בנתיים הוויכוחים קצת מגוחכים ומתאימים יותר למועדוני מעריצים של ילדים בכיתה ז´. ולבחור שיבוא ויגיד לי עכשיו שלא כתבתי את זה כתגובה להודעה אני מגיבה מראש - כשתחפש הודעות שאני מתייחסת אליהם תגיד לי ואני יראה לך. מחכה לשמוע את דעתכם על עצמכם ועל אחרים...

theAMP

New member
הייתי רוצה לחשוב

שאני מבין לא רע בכלל. אני בלי להתנשא אומר שיש לי יותר ידע במוסיקה על כל סוגיה יותר משאר האנשים שאני מכיר, ואני גם עובד בזה בגלל כישורים אלה.

nimfo

New member
וואלה? במה אתה עובד?

ואני אשמח אם תרענן לי את ספריית המוזיקה...

a_duck

New member
עוד הודעה מפגרת...

זה פורום רוק ומטאל ולא פסיכולוגיה או מה שזה לא יהיה...תפסיקו כבר לכתוב הודעות מטומטמות בלי קשר!!! אם את רוצה לדעת מי כאן מבין אז תשאלי אותו באי מאיל...זה לא צ´אט

nimfo

New member
כן הוד רוממותך!

ועכשיו אם לא אכפת לך להגיד לי איזו הודעה שהייתי כותבת לא היית אומר "תפסיקו כבר לכתוב הודעות מטומטמות בלי קשר!!! זה לא צ´אט!!"????????? כל הודעה שמישהו כותב אתה שולל! ומה לעזאזל הקשר לפסיכולוגיה....???? אם אין לך משהו חכם לומר.... פשוט עדיף שתשתוק!!!!

a_duck

New member
כמה מצחיק...

מישהי ששואלת את האנשים בפורום אם הם חושבים שהם מבינים אומרת לי שאני צריך לשתוק אם אין לי משהו חכם להגיד...ואני לא שולל כל הודעה...את יכולה לראות שיש הרבה הודעות שלא שללתי כי הן קשורות למוזיקה...ההודעה שלך פשוט מטומטמת כמו ההודעות של "פינק פלויד שולטים" ולא יצא ממנה שום דיון על מוזיקה... אם היית שואלת משהו שקשור למוזיקה ולא לאגו של המשתמשים אז לא הייתי אומר לך כלום...

nimfo

New member
תראה...

אין לי מה להגיד לך. הייתה לי מטרה לשאול את השאלה הזו, אבל לא משנה. אתה לא חייב להגיב על הודעות שמשעממות אותך. הבחירה שלך, במקום לריב על כל דבר.

a_duck

New member
אני לא מגיב להודעות שמשעממות אותי..

אפשר לראות שאני לא הגבתי כמעט לכל ההודעות שמדובר שם על רוק וכל מני דברים שאני לא אוהב... אבל הודעות שלא קשורות לפורום או עם מטרה מפגרת שלא קשורה לפורום אלא יותר לצ´אט...

למעלה