שאלה וקיטור

שאלה וקיטור

פניתי לרופאת המשפחה (אני בכללית) וביקשתי טופס 17 לתה"ש, והראיתי לה מכתב הפניה של הרופא נשים היא לא הסכימה בשום אופן להגיש את הבקשה ואמרה שהרופא נשים צריך להגיש אותה היא גם אמרה שאנדו' זאת לא מחלה בכלל, ונורא זלזלה בי הבורות, ההתנשאות והזלזול שלה דוחים ביותר אני לא מוותרת ואמשיך לנסות להשיג את ההתחייבות השאלה שלי לא קשורה לקיטור רציתי לדעת האם מישהי מכן חוותה כאבים בבטן התחתונה בצד שמאל למטה, שהם כמו סוג של לחץ, וזה כואב יותר כשזזים וככשלוחצים על המקום? מזה יכול להיות? זה קשור לאנדו'? ראיתי שהיה מפגש, ואני מצטערת שפספסתי, אני מקווה שיהיה עוד אחד בקרוב תודה, ויום טוב לכולן

היי

כמה דברים 1. תחלפי רופאת משפחה - אני גם הייתי מתלוננת עליה. 2. את יכולה לנסות בהחלט את רופא הנשים שלך או להגיע לתה"ש בעלות סמלית של 120 ש"ח. או השארת צק לתקופה של 3 חודשים עד לסידור של הטופס 17. 3. כאבים בטן תחתונה צד שמאל/ימין - יכול להיות קשור לאנדו לא יכולה לתת לך תשובה וודאית כדי שכן תגיעי ליעוץ בתה"ש. הכאבים הללו בהחלט מוכרים לנו עדכני אנחנו כאן

ר ו מ י ה

New member
מסכימה עם כל מה שזק כתבה

ורוצה להדגיש את הסעיף הראשון- החליפי את רופאת(???) המשפחה והתלונני עליה ! הבורות הזאת מצליחה להרתיח אותי כל פעם מחדש- אנדו' זו לא מחלה??? האם המלומדת ידע להסביר מה זה בדיוק אנדו'? אולי משהו ויראלי? אולי בכלל אלרגיה חולפת? מרתיח

זואילי

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif

בוז לרופאה שלך. מהר תעזבי אותה לנפשה הטועה (ותוהה). גם אני נגנבת מתגובות שכאלה של רופאים. אני בכללית ויש לי רופא משפחה מדהים ומיוחד ואני לוקחת על עצמי את הקרדיט - שהיום הוא מבין גדול באנדו(כרופא משפחה) וידע בעתיד לעשות את החיבור הנכון בשביל לעזור בזמן לאנדואית הבאה שתגיע אליו, לכשתגיע. עזבי אותך מהטובות של הכללית - תשאירי פיקדון ויש לך 3 חודשים בשביל מלחמות בירוקרטיה כדי שיאשרו לך בדיעבד טופס 17. או שבאמת תשלמי 120 ש"ח ונגמר הסיפור.

אל תוותרי!

בעתיד מאמינה שנצא למאבק משותף בקופות אבל עד אז תנהלי מאבק עצמאי ואני בטוחה שתצליחי. אין גבול לחוצפה.

lee E

New member
לגבי הכאב.

התיאור שלך מאוד מזכיר לי את התקופות של הציסטות. בנוסף גם ההרגשה שמשו זז לך בתוך הבטן ומכאיב עם כל תנועה. תיגשי להיבדק במהרה.

לוואנדר

New member
כאבים בבטן תחתונה

הי לא שמעתי ממך זמן רב, ככה אצלי היה בניגוד אלייך כאבים בבטן תחתונה/ימין בעיקר שלחצתי שם והתברר לאחר לפרוסקופיה שהיה לי אנדומטריוזיס מעל האפנדציט- והוסר ע"י ד"ר סוריאנו. הקשיבי לי אל תעשי טעויות כשלי קודם פני באופן פרטי למרפאה בתה"ש ואח"כ הילחמי מול הכללית, כי ככל שתקדימי תרופה לאנדו כך ייטב לך בריאותית ונפשית. או לחלופין תני פקדון ע"ס 170 ש"ח ואח"כ תדאגי להשיג טופס 17 מכללית. בהצלחה חמודה, למזלנו ביקור אצל ד"ר סוריאנו הוא 120 ש"ח בתה"ש, הבנתי שאם היית מגיעה אליו באופן פרטי למרפאתו היית משלמת הרבה יותר, מה גם שאת בידיים טובות!!! שלך לאוונדר

sivic10

New member
כאבים בבטן תחתונה

לי אבחנו את המחלה בגלל כאבים בבטן התחתונה שנבעו מ3 ציסטות על השחלה השמאלית. כמו שאת מתארת זה כאב כאילו נתפס שם משהו, כמו לחץ באמת. ובקשר לרופאת משפחה, תנשמי עמוק ותתבעי לה את הצורה!! חצופה! חבל שאי אפשר לתבוע כל רופא/ה כזו שמזלזלים בנו ככה

galim29

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo123.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif מהר להתלונן עליה

זה רופאה זה? את חייבת להתלונן עליה.... אני עזבתי רופאת משפחה שהחליטה היא מטפלת בי בכל מה שיש לי: לא הסכימה לתת לי הפניה לאנדוקרינולוג כי אמרה שהיא תטפל בי, אמרה לי שאני סובלת מבעיות פסיכולוגיות וכל הכאבי בטן זה בראש... שלחה אותי לפסיכיאטר לקחת כדורים אז בסוף נמאס לי להרגיש משוגעת קבועה אז עזבתי אותה לרופא שלא שואל שאלות... עדיף רופא שמודה שלא יודע מספיק ולפחות נותן לי את כל ההפניות שאני צריכה בלי בעיות.... תחליפי אותה מהר מהר... ותכתבי תלונה. ביזיון של רופאה
:

זאת רופאה../images/Emo35.gifזאת../images/Emo191.gif

תתבעי אותה וכמה שיותר מהר. לדעתי זאת לא רופאה. חצופה
לא הייתי נשארת אצלה דקה נוספת. תמצאי לך רופאה אחרת ומהר. לגבי הטופס לא לוותר
הם חייבים אם יש לך הפניה מרופא לתת לך אותו.

למעלה