שאלה ופריסה חדשה

נירה63

New member
שאלה ופריסה חדשה

מה איקס מרגיש כלפי? והפריסה מימין לשמאל: קיסרית, שתי חרבות, הכוהן הגדול, אביר המטבעות קלף סיכום:שש מטבעות. אודה לכם על עזרתכם לי.

blackcat2

New member
הי נירה../images/Emo29.gif

תחושתי היא שהבחור מרגיש כי הקשר עומד במקום וזה תלוי רבות בך. הוא מרגיש כי אין לו כל ברירה אלא להמתין לשעת כושר מצידך ונראה כי אינך "מעבירה הילוך". הוא מצפה "לשבירת גבולות" להמרצת הקשר ולהכנסה של יותר רומנטיקה. מה את אומרת? (נ.ב מאחר ולא דיברת ישירות על רגשות רומנטיים הנחתי כי בזה מדובר.)

נירה63

New member
אני קצת המומה

אנחנו ביחד וישנה הרבה אהבה ורומנטיקה אם כי אנחנו לא נפגשים המון בגלל המרחק. כשאנחנו בנפגשים ישנה הרבה אהבה חום רומנטיקה,גם בשיחות ביננו אני דואגת להגיד עד כמה הוא אהוב,עד כמה הוא מתנה יקרה עד כמה אני אוהבת. לא יודעת על מה לחשוב,... תראי ישנה כן חסימה שלי מפני שיש לי הרבה חומות הגנה בכדי לא להפגע יותר מקשרים כאילו... מה עלי עוד לעשות ???

blackcat2

New member
הי נירה../images/Emo42.gif

אני מציעה להמתין לפרשנויות נוספות אם אינך בטוחה כי פרשנות זו מאירה בוודאות את מצבכם הרומנטי. מה שאני יכולה לומר זה שלמרות הנטייה לומר דברים בקול רם יש את מה שהיחיד מרגיש בלב פנימה נוכח ההתרחשות בשטח וזה, בעיני, חזק יותר מהכל. אני בטוחה שאת מאד אוהבת אולם יכול להיות שמרוב החשש להיפגע את לא יוזמת די ובכך מעוררת בבחור את התחושה כי ללא יוזמה מצידך הקשר ימשיך להיות תקוע. אשמח לשמוע ממך וגם מעט על הקשר ועליך במסגרתו. בי

blackcat2

New member
נדרשות פרשנויות נוספות ../images/Emo9.gif

לפריסה של נירה. סופשבוע נעים.

יגאלרון

New member
אכן המומה,,,,,,,,../images/Emo18.gif

שבת שלום. ראי תשובתי מיום אתמול,,,,,"החודש על ביסוס האימפולסיביות" ורצוי לקרוא היטב את הנחיית הקלפים,,,,,, אין אפשרות לקבל תשובה כמו שאנו רוצים. לטארוט יש חיים משלהם ,שהם הם משקפים את האמת. סוף שבוע מתפקח,ושבוע מקסים לך. יגאל רון

נירה63

New member
ושוב יגאל איני מבינה אותך כל כך

האם תוכל להסביר לי או להתייחס לפריסה השנייה. תודה נירה

צ ל י ל 8

New member
נירה יקרה ../images/Emo9.gif

אנו לא עונים יותר בפורום על שאלות מהסוג ששאלת. לא שואלים" מה X מרגיש כלפי?" (את זה את יכולה לשאול אותו בעצמך), אלא מה הפוטנציאל בינכם. בגלל זה הפרשנויות לא היו ממוקדות ובלבלו אותך. אם את מעוניינת, עשי פריסת שאלה כזו: מה הפוטנציאל הרומנטי ביני ובין X בחודשיים הבאים? 5 קלפים+קלף סיכום

blackcat2

New member
אני הצעתי לנירה../images/Emo42.gif

במסרים האישיים ביננו את השאלה: מה עלי לעשות על מנת לחזק את הקשר הרומנטי עם X בחודש הקרוב? אני מניחה כי היא תעלה אותה בקרוב לדיון בפורום. בגדול אינני רואה בעיה בבחינת רגשות היחיד כלפי השואל אולם שאלה זו אינה מותירה לשואל מקום לשינוי המצב (באם יש צורך). בי

צ ל י ל 8

New member
זה ניסוח יפה וחביב ../images/Emo24.gif

הוחלט שבפורום לא שואלים יותר "מה X חושב ומרגיש כלפיי". זה לא נותן כיוון לכלום וזה לא משאיר אחריות בידיי השואל. דבר שהוא חשבו מאוד
לדעתי.

למעלה