שאלה ועזרה.....

אלוןן

New member
שאלה ועזרה.....

איך אפשר לפרוץ לאיי סיי קיו? כי פשוט האיי סיי קיו הקודם שלי נדפק ולא הצלכתי להיכנס אליו גם שהיתה לי הסיסמא והכל והשאלה היא מאיפה יש לכם את כל הידע על פריצות והכל?

אלוןן

New member
אהה וחוץ מזה...

אני אוהב מאוד מאוד את האינטרנט ודיי משעמם לי בצבא אני רוצה להיות משהו עם מחשבים בבריטניה פתחו חייל של האקרים.. אולי עוד כמה שנים יפתחו גם בישראל.. או שכבר פתחו ופשוט לא ידעתי... ואם יש אז אני מאוד רוצה להיות בו... אז איך יש אפשרות ללמוד את הכל? אודה לכם מאוד אם אקבל תשובה...

philips

New member
להתעורר שמה...

במודיעין יש יחידות סודיות שתכליתן לוחמה אלקטרונית ושימוש באמצעים אלו ואחרים להשגת מטרות אלו ואחרות.... אם אתה לא שם...אז גם כנראה לא תהיה שם... ללמוד את הכל...? עולם המחשבים הוא לא פריצה לתוכנות....וכו´ תתחיל ללמוד על רשתות/תקשורת נתונים ותכנות בסיסי אחרי שיהיו בידך הכלים האלו..תתחיל להתעניין באבטחת מחשבים על צדדיה השונים....

nfs

New member
אין חכם כבעל נסיון

-זה נכון .. אין דרך טובה כזו מלקרוא/ללמוד לעבוד ולהתעניין בכל הקשור לעיניין -אנטרנט רשתות ושאר העיניינים . וגם שאפשר גם לעבוד בחברת אינטרנט ,ללמוד מה מצב העיניינים מלמעלה ... כמוני .

אור/2

New member
תגובה לשאלתך

אפשר בהחלט לפרוץ לאיי סיי קיו ויש סיכוי גדול שמה שקרה לך הוא תקלה במאפיינים או משהו כזה

למעלה