שאלה ועזרה

mc bige

New member
שאלה ועזרה

שלום, וחיפשתי לי עבודה בכל מקרה הלכתי לדוכן של מיצים ג'וסלנד ודיברתי עם המנהל והשארתי עליו ממש רושם טוב, הוא שאל אותי מתי אני יכול לבוא בשביל לדבר איתי על הדברים ולהראות מה עושים וזה.... אמרתי לו למחרת אני יוכל לבוא כבר, והמחרת הזה היה לפני שבוע ככה, בכל מקרה הוא לקח ממני את הטלפון והוא אמר שהוא יתקשר אלי....בכל מקרה הוא לא יתקשר אלי לא כלום אתם אומרים שכדאי לי לחזור לשם להגיד למנהל שהוא לא יתקשר ולמה וזה....או לא לעשות כלום ולהמשיך לחפש עבודה? והשאלה השנייה שלי, מה השכר מינימום למישהו בן 17 ???

orom

New member
ללכת לשם שוב

ולהזכיר למנהל שהיית לפני שבוע ושאתה מעוניין ללמוד עכשיו את העבודה וכבר אתה מוכן להשאר למשמרת ראשונה. בכל מקרה כדאי לבוא בשעות שאין בהן לחץ.

mc bige

New member
זאת הבעיה

שרק בבקרים המנהל שם..... ואני עדיין לומד בתיכון אז אין לי מתי לבוא בבוקר, שאז זה גם לא שעות לחץ..... חבל לא לקחתי את הפלאפון שלו אבל נראה כבר מה אני יעשה זה מה זה מבאס גודל הציפיות כגודל האכזבות!!!

orom

New member
אז תלך יום אחד בערב

ותיקח את מספר הפלאפון שלו מאחד העובדים.

אולי הוא איבד, אולי שכח, לא להתאכזב

אולי הוא איבד, אולי שכח, אולי כיבס את הפתק...הרבה דברים יכולים לקרות ולכן כדאי: 1. לקח לחיפוש העבודה הבא- לקחת איתך עט ופנקס שתוכל לרשום טלפון של המקום/ פלאפון של איש הקשר. 2. לברר טל ב-144 ולברר מתי יהיה ואז לגשת לשם (או לשאול את אחד העובדים מתי הוא יהיה). ולדבר איתו שוב, "הייתי אצלך לפני שבוע, דיברנו שאבוא לעבוד, רציתי לדעת מה קורה עם זה "(ככה תזכיר לו מה היה בלי להאשים אותו שהוא לא בסדר- אנשים לא אוהבים שמאשימים אותם). בהצלחה.

למעלה