שאלה ועזרה

מייקל21

New member
שאלה ועזרה

אני עושה רשימה של כל הלהקות, הצמדים וההרכבים שנולדו במדינתו הבוערת. מישהו יכול לעזור לי עם הליסט הזה: נקמת הטרקטור משינה מופע הארנבות של דר' קספר החברים של נטאשה איפה הילד? כוורת גזוז שבלול מוניקה סקס רעש אינפקציה הדג נחש סבלימינאל והצל שבק ס' חלוצי החלל היהודים

Vdrums

New member
אמממממ...

שבלול זה לא ממש שם של הרכב, זה יותר החבורה שהיתה אז של אורי זוהר, אריק איינשטיין, שלום חנוך, צבי שיסל ועוד כמה. מה שכן אריק ושלום אפשר לקרוא לזה הרכב מסוים. אבל הם לא נקראו שבלול. אתה עושה רשימה מאז קום המדינה או דברים מאוחרים יותר? בכל מקרה קבל: פורטיסחרוף דודה כנסיית השכל כרמלה גרוס ואגנר זקני צפת תיסלם תערובת אסקוט תמוז החלונות הגבוהים

עוד להקות :

נושאי המגבעת הג'ינג'יות רוקפור(או שכבר כתבו) פונץ' החברים של נטאשה שוטי הנבואה נגמר לי הכוח

שקר החן

New member
ומה עם...

גאיידנס ליידי מקבת הג'ונסונס סיק איירוני השגחה פרטית פלסטיק פיקוקס אינפקציה אפרודיטה סולסטיס אקרופוליס מורפיוס אנולה ג'יי behind the sun סרניטי התינוקות הפוסי של לוסי כנען דיסטורטד stone of tears מספיק?

אם אתה נכנס ללהקות צעירות כמו אנולה

ומורפיום אתה בחיים לא תצא משם ותצטרך להכניס גם את פלורידה, וכרום 22 וסקוויזופוביה ופלינקה פלאשה וכל להקה מחורבנת שמישו מקים. למרות שהרמה של אנולה ג'יי ומורפיום עולה על המון להקות מצליחות בארץ, הם עדיין לא הוציאו דיסק...

monicaz dude

New member
נראה לי...

שהוא דיבר על מורפיוס... ומרות שהייתי בהופעה של מורפיום ואני יכול להגיד שהם ממש ממש טובים...

או קי...

אם תשאל אותי, מורפיום היא להקה מצוינת, אני מאוד אהבתי, למרות שיחסית לא התחברתי אליהם חוץ מבעיניים אדומות. ואם תשאל אותי, אנולה ג'יי היא להקה טובה יותר. גם אם אני קצת משוחד, היא עדיין להקה שאסור להתעלם ממנה, בירון הוא גיטריסט מדהים וגלעד עושה שם קסמים על הקלידים. ד"א שתי הלהקות הן זוכות רוק'נ'חול שמתקיים בחולון כל קיץ. אנולה ג'יי זכו בחופש הגדול האחרון ומורפיום שנה לפניהם.

N a V e

New member
בקיצור,כנס למומה....

תתחיל בהרכב כלשהו בארץ ותסתכל על ההשפעות/או על מי הוא השפיע,ותגיע לעוד המון. קח עוד כמה בינתיים: להקה רטורית שליחי הבלוז השפן הנכון הפליטים החזית העממית שלום הציבור בתריי זוזיי המכשפות מונרו פוליאנה פרנק קילר הלוהטת גן חיות המשאיות אלמנה שחורה אור כשדים ג'נגו(כן היה כזה הרכב בנוסף לבאסיסט) ז'אן קונפליקט תמוז(לא ראיתי אם כתבו או לא) נוער שוליים פונץ' הקליק כרומוזום ישיבה מזרחית היחידה לטיפול נמרץ מינימרקט ברכה

למעלה