שאלה וסרט

טטריס

New member
שאלה וסרט

האם שטוקאן קארטה היא שיטה טובה להתמודדות מול כמה אנשים למישהו אתרים שמפרט את התרגילים בשטוקאן? כיאני רוצה שהשיטה שאני ילמד תעזור לי להתגונן מול יותר מאיש אחד היום ב2:00 לפנות בוקר יהיה סרט על אייקדו למי שרוצה לראות בקיצר עוד שעה וחצי בערוץ אדברנט אותו ערוץ ששידרו בו על הסומו ביס זה ערוץ 34 ובHOT זה ערוץ 50

על שוטוקאן

על שוטוקאן אתה יכול לקרא באתר הבא: http://www.shotokan.org.il . מדובר בשיטת קארטה מסורתי הכי נפוצה בעולם. ההתמקדות שלה, כמו כל סגנון קארטה, הוא בעמידה. אם תתמיד באימונים, אתה תלמד להכות מכות בעזרת הידיים והרגליים וזה הבסיס לעבודה מול מס' תוקפים. להבטיח לך שזה מה שייתן לך ניצחון על מס' תוקפים תהיה אמירה לא רצינית. אני לא חושב שמישהו, מאיזושהי שיטה, יגיד לך שהשיטה שלו היא הכי יעילה לעבודה כנגד מס' תוקפים. מה שחשוב הוא שתדע להגן על עצמך, ושהאימונים יתנו לך ביטחון עצמי, שקט נפשי ויכולת קרבית. יש גם סגנונות קצת יותר קרביים של קארטה (קיוקושין למשל). יש לך שוטוקאן ליד הבית? לך תתנסה, ואם אהבת, תירשם ותתאמן. תודה על העידכונים על התוכניות ב-
רן.

shizendo

New member
שוטוקאן שיטה טובה

שוטוקאן שיטה טובה ,מצוינת,מעולה ,,,,,,,,,,,,,,,, אבל יש להבין אין שיטה טובה יותר או פחות הכל תלוי במאמן ובגישת האימון כך למעשה השיטה היא לא הקובעת אלה אתה /או את מול עצמך ומול המאמן והמועדון שמתאמנים בו, להתמודד ולהגיב מול אנשים זה לא רק ללמוד אומנות לחימה זה עוד דברים אשר נגזרים מתוך האישיות שלך השיטה הטובה ביותר זה למצוא מקום רציני ליד הבית לנסות להתרשם ולקבל החלטה והכי חשוב להתאמן

טטריס

New member
*היום ביום שישי

בשעה 3 בצהרים ו-7 בערב באדברנט בHOT 50 וביס 34

למעלה