שאלה ומקרה די מוזר

סוזי10

New member
שאלה ומקרה די מוזר

לכל חברי הפורום, לא יודעת אם כולם זוכרים אותי אני אמא של ויקטור שהתאבד לפני 5 חודשים בערך וגם כתבתי כאן בפורום על חייו ומותו המוזרים. רוצה לשמוע חות דעתכם על משהו שקורה. לפני חודש וחצי בערך מצאתי אבן אינרגיה בצבע ירקרק במחזיק מפתחות של ויקטור שלי. נתתי אותו לחנות כדי לעשות לי שרשרת וענדתי אותו בערך שבוע וחצי. לאחר שבוע כבר הרגשתי מין גירוד מוזר בעורף וגם התחילו לי כאבים דיוק בעצם של הצואר. את הכאבים לא קישרתי ואת הגירודים חשבתי שהם מהשרשרת , לכן הורדתי אותה. הגירודים המשיכו הלכתי לרופא עור והרופא לא מוצא שום דבר. אין שום סימן שמשהו מציק לי בעור. כשהענין נמשך פתאום התחלתי לקשר גם את הכאבים וגם את הגירודים ששינהם ללא שום סיבה רפואית. כבר חודש וחצי מאז שהורדתי את השרשרת אך גם הכאבים וגם הגירודים מפריעים לי. כמובן שזה לא משבש לי את החיים אבל זה מציק ולא עובר.לכן החלטתי לשתף אותכם והיתי רוצה לשמוע את דעתכם. האם יכול להיות מסר או משהו כזה? אשמח לשמוע ממכם. תודה

straycat

New member
יתכן שאנרגיה של כאב אצורה באבן...

האם יש קשר כלשהו בין מקום הגירוד או הכאב לבין צורת ההתאבדות שלו? בין אם כן ובין אם לאו, יתכן שאת חשה חלק מהכאב שהוביל אותו להתאבד. מדובר בהשערה בלבד (אני לא מכירה את פרטי המקרה). מומלץ להיות קשובים למסרים בחלומות (האם הוא מופיע בחלומותיך לעתים?).

סוזי10

New member
אכן הוא התאבד בתלייה

ומקום הכאב והגרוד הוא בעורף, יכול להיות מאד שהאבן נושאת כאב כי הרי הוא התאבד עקב דיכאון שהיה שרוי בו שנה וחצי. בחלומות הוא לא מופיע . אלא הציץ לי כזה מתוך ענן כאילו רק לומר לי אני זוכר, לעומת זאת גם לאחותי הוא הציץ בחלום גם מתוך ענן ואמר לה בבדיחות "עבדתי עליכם" מה ניתן לעשות לאבן כדי שאוכל לענוד אותה . ומה לעשות עם הגירודים והכאב הלא מוסבר הזה שאין לו שום סיבה רפואית . תודה על תשובתך בכל מקרה. ואשמח לשמוע עוד בנושא

straycat

New member
הילינג מאוד מומלץ, וגם טיהור לאבן

טיפולי הילינג עשויים, לדעתי, להועיל ולהפיג את הכאב והגירוד. בכל מקרה, הילינג, לסוגיו השונים, מומלץ מאוד כמסייע חהתמודדויות קשות, בעיקר כאלה המלוות בכאב (נפשי או פיזי). אם תהיי מעוניינת בהמלצות ספציפיות לגבי הילריות (באזור הצפון), תוכלי לפנות אלי במסר אישי. באשר לאבן, יש סיכוי שטיהור והטענה ינקו אותה מאנרגיות הכאב. אני נוהגת לטהר אבנים בעזרת מי-ברז זורמים, קרים וחמים לסירוגין (תמיד מתחילה ומסיימת במים קרים) במשך כמה דקות (משך הזמן נקבע לפי ההרגשה). שיטה זו מתאימה למרבית האבנים. ישנן שיטות נוספות, עליהן תוכלי לקרוא במאמרים שבקישורים בתחתית התגובה. הטענת אבן נעשית, לרוב, ע"י הנחתה לזמן-מה באור השמש או באור הירח, לפי בחירתך. במידה שתהיי מעוניינת לנסות לזהות את סוג האבן, את מוזמנת להעלות תצלום שלה, או לתאר אותה במדוייק (ציינת שצבעה ירקרק. האם שקוף או אטום? האם היא מעט מנצנצת באור? איזו טקסטורה יש לה? האם הצבע אחיד או משולב בצבעים נוספים? האם מופיעה עליה דוגמה של פסים, נקודות, ספירלות, נימים או כתמים כלשהם?).

לא הייתי ממליצה לענוד את האבן

מפני שלאבנים יש יכולת מאגית של צבירת אנרגיות ואי לכך לא מומלץ לשים אבנים של אחרים, מעבר לכך במידה ואת ממש מעוניינת למרות הכל לענוד את האבן את חייבת לערוך לה טיהור במי מלח ולשים אותה בשמש לשעתיים לפחות
לינוי

misipipi

New member
גירודים זה לפעמים סימן לאלרגיה

אז איך הרופא הסביר זאת?

סוזי10

New member
קודם כל תודה- לגבי הגירודים

עשיתי בדיקות דם בדק אותי רופא משפחה הלכתי לרופא עור, אין שום סימן לגירודים , גם לכאב בדיוק בעורף אין הסבר מבחינה בריאותית הכל תקין והכל נבדק. ככה שזה או פסיכולוגי או שמא באמת יש קשר לאבן שאכן לא טיהרתי אותה. אנסה להעלות צילום של האבן. בכל אופן תודה ואשמח לשמוע עוד תגובות לענין. אולי זה קרה למישהו?

misipipi

New member
סתם רעיון

רעיון לבדיקה נוספת- תנסי להשים סביב היד את הצמיד במקום סביב הצואר, ותראי אם גם שם יצוצו סימני גירוד אם כן יש מצב שזה קשור לצמיד. החלמה מהירה

סוזי10

New member
כן זה רעיון

אני בכלל חשבתי שזה קשור לסוג השרשרת יש כאלה שבאמת גורמים לכל מיני עיקצוצים. בל הכאבים בעצם העורף? וחוץ מזה אניכבר למעלה חודש ללא השרשרת וגם הגירוד וגם הכאב ממשיכים. אבל תןודה באמת אנסה.

למעלה