שאלה, ויזה לארה"ב

IrIsH BaBe

New member
חחחחחח אני עובדת שם

והמשכורת זה בדיוק 1000 שקל עצוב
[לא יכולה יותר לשמוע את המילה הוראת קבע פור גאד סייק!!!!]

Jan22

New member
את מקבלת

1K פר חודש ? מה את עושה שם בדיוק ? עובדת שעה ביום ?

IrIsH BaBe

New member
נו מה אני אעשה?

הם עובדים מ8 עד 1 מעפן ביותר. אבל החודש יהיו הרבה שעות אז זה בערך 2800

Jan22

New member
אני לא מבין מה את

מחפשת שם ,אבל לדעתי זה זמן טוב לחפש עבודה אחרת במקביל לשעות ה"מטורפות" שאת עושה שם. סיימת משמרת , צאי ותחפשי עבודה נוספת . כן ,וגם שמעתי שהבנקים בהפסדים ,מתחיל להיגמר להם הכסף ,אז הם משלמים לעובדים שלהם משכורות נמוכות.

r o n 2 1

New member
יש לך דרכון אירופאי יש לך אישור

כניסה לארצות הברית ללא ויזה , כמו כן יש לך אישור שהיה רק ל-3 חודשים בלבד בניגוד לויזה שמוציאים אזרחי ישראל לדוגמה . אותם תנאים בדיוק כמו דרכון קנדי . וריקו אם אתה מוציא אותה להורג אני מארגן לאפות עם שווארמה ללוויה נקבור אותה ליד הקבר של הזמרת אליאה.

Soya5

New member
כן

אבל רק מערב אירופה לפי מה שאני יודעת. הונגריה, רומניה, פולין למשל- לא. קיצר, מי שרוצה צריך לבדוק את זה.

r o n 2 1

New member
מן הסתם מדינות שלא באיחוד

אבל רומניה נכנסה לאיחוד אז זה כן תקף אליה .

Jan22

New member
פרוצדורה

כאב ראש : להזמין טור דרך משרד נסיעות ,ללכת לשלם אגרה ע"ס 450 שקל ,להביא מסמכים שיראו שאתה לא מחפש לברוח מהארץ (בקיצור ,מסמכים שיעידו על כך שאתה מתכוון להישאר בישראל ב50 השנים הקרובות). ואז אולי ,תקבל מה שאתה מחפש !

תלוי

אני נכנסתי בהם קצת כי זה מה שהם ביקשו לא לפחד אמור את האמת ורק את האמת כי לאף אחד מהם לא חסר רוצים תיירים שילמדו להתנהג אליהם עשה זאת בצורה הרגילה תבוא עם כל המסמכים שהם רוצים בצורה הכי טובה כי כל דבר חשוב אל תשכח אתה אזרח ישראלי ואתה מייצג את מדינתך בכל דבר שאתה עושה תאמין לי שהם יודעים הרבה אבל גם אם הם יודעים מי אתה ומה אתה ומהי מטרך בגדול תעמוד על שלך ושיהיה בהצלחה

Shaycus

New member
מזדיינים בטוסיק

רק בתחילת מאי יש תור, אני כבר רציתי בתחילת מאי להיות על המטוס, כושילאמאשלהם, עם המזל שלי אני גם לא אצליח להוציא את הויזה.. אין לי שום הוכחות שאני רוצה לחזור לפה, למה מה קרה.. בסך הכל השתחררתי ואני מסיים קורס, אני לא עובד, אין לי כיפה על הראש ואין לי הוכחה חד-משמעית שאני אחזור לארץ, אז אני הולך לשלם 500 שקל ברשות הדואר כדי שיהיה מצב ואפילו מצב טוב שאני בכלל לא אקבל את הויזה? סעמק.

תראה מה חברה שלי עשתה...

היא גם הלכה להוציא ויזה , בלי שום הוכחה שהיא רוצה לחזור... בקיצור כששאלו אותה למה היא טסה היא ענתה "אני בכלל לא רוצה לטוס, ההורים שלי מכריחים אותי לבוא איתם לטיול , אני עדיפה הרבה יותר את אירופה והייתי מעדיפה לטוס ללונדון , אבל הם מתעקשים." ואושר לה ל10 שנים.

Shaycus

New member
חחחח חזק

אבל סביר להניח שהיא הלכה להוציא את הויזה אז היא הוציאה אותה יחד עם ההורים שלה לא? אני די מוציא את הויזה לבד.. למרות שהרעיון חזק אני לא אלך עליו כי אני אסתבך איפשהו עם ההסבר

Soya5

New member
אתה יכול לשים כיפה. :)

למזלך עכשיו זה לא 500 שקל, אבל לא משנה.. זה עדיין הרבה. אני הייתי נרשמת ללימודים במקומך.

למעלה