שאלה, ויזה לארה"ב

Shaycus

New member
שאלה, ויזה לארה"ב

הייתה לי ויזה שנגמרה לפני שנה, כאילו הוצאתי אותה ב96', עכשיו אני רוצה להוציא עוד אחת כדי לטוס לארה"ב עוד הפעם במאי הקרוב, אני יודע -שלהוציא- ויזה צריך לקבוע תור ואז מקבלים זימון בערך 3 חודשים אחר"כ ויש ראיון ותהליך לא פשוט עד שמקבלים את הויזה, ואם אתה לא עובד ודברים כאלה אז יותר קשה להוציא.. השאלה שלי היא אם אני רוצה -לחדש- ויזה, מה הפרוצדורה? יותר קל לחדש ויזה שפג תוקפה או שזה אותו הדבר כמו להוציא אחת? אין לי מושג איפה אני יכול לקבל על זה מידע באינטרנט..אם למישהו יש קישור או משהו..תודה

SimplyMe1

New member
אני לא חושבת שיותר קל

לחדש. אל תשכח שהם הקשיחו את החוקים אחרי ה11 בספט',החוקים שלהם בנוגע לתיירות,הגירה וכו' נהיו הרבה יותר קשוחים וקשים,וצריך לעמוד בפני תנאים שהם מציבים לך..זה מצד אחד. מצד שני שמעתי ממישהי שדיברתי איתה שהיא הלכה עם חברה שלה לשגרירות לעשות ראיון,היא עצמה באה מסודרת יותר עם תלושי משכורת אחרונים,פירוט של חשבון בנק,דיברה סבבה בראיון באנגלית ואמרה את מה שהם רוצים לשמוע מכולם(שאין לה כוונה להישאר שם וזה ביקור משפחתי\טיול וכו'),חברה שלה שבאה בלי תלושים צלחה את הראיון והיא לא. אז מסתבר שלא תמיד זה קשור בעובדה שיש לך בארץ עבודה שמחכה או לימודים אפילו. זה נראה כאילו הבחירה רנדומלית במקצת..

r o n 2 1

New member
תקשיב טוב תשחק אותה טמבל

שלא מבין אנגלית שאתה בא רק לסייר ולראות את ארצות הברית , כל אלה שבאים מוכנים זה אלה שגם רוצים להשתקע ת/שחק אותה אדיוט שבא לתייר ויהיה בסדר.

Soya5

New member
אני חושבת

שאתה צריך להוציא בקשה חדשה. הנה קישור לאתר של שגרירות ארה"ב שדרכו אתה מבקש ראיון, תחפש שם את המידע שאתה צריך... בכל מקרה, בטפסים שממלאים יש שאלה אם כבר היתה לך ויזה. אולי זה ישפיע על המראיין. לא בטוח שתמצא רק עוד 3 חודשים תאריך לראיון, לי זה לקח חודש וחצי בערך אם אני זוכרת נכון. קיצר, אתה בכל מקרה צריך להזדרז אם אתה רוצה ויזה בקרוב... תפתח חשבון באתר שלהם, כי בכל מקרה תצטרך לשלם על ויזה חדשה וכל ההוצאות הכרוחות בזה. העצה שלי לקבלת ויזה זה הרשמה ללימודים. הרבה חברים שלי הוציאו ויזה בזכות זה. בהצלחה!

Soya5

New member
אוקי, יש לי תשובה

התשובה נמצאת כאן. וכמו שחשבתי צריך להוציא חדשה. תסתכל באתר על כל הפרטים... אני במצברוח לעזור, למרות שקמתי היום בבוקר עם הרגשה שדפקו לי פטיש 5 בראש.

עוגייה

New member
גם לי יש שאלה בקשר לארה"ב!

אם אני רוצה סתם לקפוץ לחודש ככה לארה"ב אני לא צריכה ויזה, נכון? (סליחה על הבורות)

עוגייה

New member
?!?

אי אפשר להיכנס בלי ויזה? גם לא אם יש לי דרכון אירופאי? כמה זה עולה החרא הזה? לא מספיק כרטיס טיסה 2500 שקל...

IrIsH BaBe

New member
רון, תעשה סיבוב מסביב

לשכונה ותרגע. אאל"ט זה אם אנלא טועה. עכשיו ברור?

ReiKo

New member
ביום טוב

הייתי מוציא אותך להורג על המילה הזאת 'אאל"ט'...

Jan22

New member
אייריש ,אירה ,וואטאבר יור ניימ איז

מה זה "גמני" !?!?!?

Jan22

New member
מה !?

אני בין היחידים שלא מציקים ומקניטים אותך על כל דבר קטן פה. את צריכה לשלם לי בהוראת קבע חודשית בבנק על זה ! תתביישי, אייריש !

למעלה